Borovets încheie sezonul de vară cu un festival al aventurii pe munte

Postat de

borovets4Borovets va spune la revedere sezonului de vară cu un festival atractiv şi mai multe surprize atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Evenimentul va începe pe 28 septembrie 2013, de la orele 10:00.

Un traseu pedestru, tip trekking, va fi organizat la “Stânca neagră”, care oferă o vedere incredibilă asupra muntelui Rila, decorat cu culori frumoase de toamnă.

Toţi suporterii sporturilor extreme vor putea să facă o plimbare cu bicicleta în Parcul de biciclete Borovets, cu un ghid profesionist, timp de 2 ore.

Cei mai tineri oaspeţi ai staţiunii vor putea să viziteze clubul de copii “Boroland” şi oraşul-frânghie “Boroland” timp de două ore gratuit.

Meteorologii promit condiţii meteo excelente, asa ca nu ezitaţi să vă alăturaţi Festivalului din Borovets.

Specialiştii Travel Planner amintesc că totalul pârtiilor de schi din Borovets este de 30 km  şi are cea mai mare altitudine din Bulgaria. Este o staţiune foarte potrivită pentru schiorii avansaţi. De asemenea, Borovets este cea mai veche staţiune montană din Bulgaria. Este situată la o altitudine de 1350 de metri şi se află la 73 de kilometri de Sofia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Selectati optiunea antispam

>