De ce Nisipurile de Aur – Bulgaria? Super oferte in luna Iunie

Postat de

Nisipurile de Aur este situata în partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre, aproape de centrul istoric al orasului Varna, cel mai mare port al Bulgariei, la aproximativ 25 km de aeroportul din Varna.

nisipuriledeaur_harta Premiată cu Blue Flag – recunoaştere internaţională pentru calitatea plajelor şi a serviciilor turistice de litoral, staţiunea reprezintă o destinaţie de vacanţă de top.

Multi turisti romani aleg sa mearga cu Travel Planner în vacantă la Nisipurile de Aur din Bulgaria, în timpul verii, deoarece este o statiune care oferă o multime de optiuni de petrecere a timpului pentru fiecare tip de vizitator.

Tips:

– mulţi turişti recomandă staţiunea celor care preferă liniştea în faţa „distracţiei”, familiştilor şi celor cu copii.

– staţiunea are şi suficiente posibilităţi de distracţie: terase, cluburi etc.
– in cadrul staţiunii, pentru cei care-şi doresc, există condiţii foarte bune de agrement: parc nautic, sky nautic etc.
– Nisipurile de Aur are 90 de hoteluri, dintre care 9 sunt de 5 stele, 34 de 4 stele, 32 de 3 stele şi 11 de 2 stele.

vacanta-bulgaria-luna-iunie

Luna iunie este o perioadă mai liniştită, mai putin aglomerată, condiţie ideală de a beneficia de o vacanţă de 4-5 stele la preţ de 2-3 stele.

La Nisipurile de Aur va veti bucura de o vacantă de vară la mare înconjurati de peisaje glorioase si dealuri împădurite care se contopesc usor cu una dintre cele mai frumoase plaje din lume, înconjurate de o mare albastra si strălucitoare.fertele promoţionale pentru iunie vor implica reduceri cuprinse între 10% şi 55%. Hotelurile sunt în marea lor majoritate all inclusive, poziţionate pe plajă sau la mică distanţă de mare. Iată câteva exemple de astfel de hoteluri: Astera (4*) şi Atlas (4*) din Nisipurile de Aur. Lanţul hotelier Grifid a renovat hotelul Arabella dinNisipurile de Aur şi a preluat hotelul Metropol din aceeaşi staţiune, unde a introdus servicii de all inclusive cu set menu – servire a la carte, cu ospătari.

Vacantele in Nisipurile de Aur sunt pline de distractie si de divertisment caci statiunea oferă o multime de lucuri de facut atat pe timp de zi si cat si pe timp de noapte iar atmosfera prietenoasă o fac perfecta pentru o vacantă de leneveala si relaxare.

Bucurati-vă de soarele din Nisipurile de Aur si alaturati-va numărului tot mai mare de turisti care isi petrec vacantele in Balcan si care revin tot mai numerosi si multumiti, an de an la acest mare resort al litoralului bulgaresc.

Nisipurile de Aur are o abundenta de magazine, snack baruri, cafenele, terase si standuri cu tot felul de produse de vacantă si suveniruri.

Nisipurile de aur

Golden Sands Beach
Plaja de la Nisipurile de Aur este o plajă cu nisip fantastic, care se intinde pe 3.5 kilometri în lungime si care a fost distinsa cu prestigiosul Blue Flag al UE. În anumite portiuni plaja ajunge până la 100 de metri lătime.

Kiddie Club in Nisipurile de Aur

Pentru familiile care călătoresc în statiunea Nisipurile de Aur recomandam Mr. Bear’s Kids Club, in cadrul Hotel Marina Grand Beach si deschis pentru toti copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani, fără costuri suplimentare.

Sport
Nisipurile de Aur ofera vizitatorilor o multitudine de facilităti sportive, inclusiv tenis, minigolf, ciclism si bowling cu zece pini, sporturi nautice, cum ar fi windsurfing, jet ski, pedaloes, yachting si plimbari cu banana. Nisipurile de Aur are de asemenea, un Aquapolis – parcul acvatic de distractie, în timp ce pentru cei mai aventurosi turisti le pune la dispozitie Centrul de Scufundari, PADI Deep Blue, care oferă o gamă completă de cursuri atât pentru copii cât si adulti dar numai pe baza de pre-rezervare.

Excursii
Nisipurile de Aur ofera un program variat de excursii cum ar fi cele de cumpărături la Varna, excursii la Nessebar – orasel istoric din apropiere, excursii cu barca, mini-excursii cu autocarul sau pe calea aerului catre Sofia, excursii romantice cu autocarul la Dunăre, excursii de seara pentru localurile de noapte. Toate excursiile se por rezerva si în statiune.

Noaptea în Nisipurile de Aur
Nisipurile de Aur are o gama variata de locuri unde se poate manca, intre care putem aminti restaurantul Amphora situat pe plaja si localuri de noapte cum ar fi mereu popularul Muppet Karaoke Bar si Bonkers Club.

Important
Nisipurile de Aur este situata pe un deal, hotelurile (cu exceptia celor foarte aproape de plajă) sunt atinse prin căi înclinate sau trepte. Clientii mai vârstă, sau persoanele cu dificultăti de respiratie sau mers pe jos, trebuie să ia in calcul aceasta informatie când opteaza pentru cazare in Nisipurile de Aur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Selectati optiunea antispam

>