Nisipurile de Aur – odihna la superlativ cu costuri moderate

nisipurile de aur
Postat de

Domnul Mircea Alexandru, a ales o vacanta in Nisipurile de Aur in luna septembrie. Are 67 de ani si este de profesie inginer insa acum este pensionar. A ales sa-si petreaca vacanta la hotelul Grifid Arabella din Nisipurile de Aur. Iata care au fost impresiile sale despre vacanta sa in Bulgaria.

Despre Nisipurile de Aur: “O statiune, as zice, linistita, perfect indicata dorintei mele de liniste.Eu nefiind interesat de baruri si restaurante si de agreement in genera, nu pot sa ma pronunt asupra acestora, mai ales ce “insula” pe care o alcatuieste Hotelui ai tot ce ti-ai putea dori. As recomanda statiunea Nisipurile de Aur celor doritori mai mult de liniste decat de “distractie”, familistilor si celor cu copii.

Din ce am vazut din plimbarile de seara, in cadrul statiunii Nisipurile de Aur, pentru cei care-si doresc, exista conditii foarte bune de agrement: parc nautic, sky nautic, etc, diverse facilitati de cheltuit banii ca coarde elastica, etc, baruri si restaurante la tot pasul, dar tinand cont de ce ti se ofera la hotel in cadrul serviciului All Inclusive, nu a fost nevoie sa le frecventez.

Practic nu am folosit bani bulgaresti, leve, decat pentru a achita Vigneta de drum si parcarea la hotel (10 euro, cam scumpa dar nu cu mult fata de alte locatii).

Pe plaja din Nisipurile de Aur, daca nu inchiriezi umbrela poti foarte bine sta pe “cearceaf”, asta daca nu te multumesti cu tot confortul oferit de cele 2 piscine exterioare sau de cea interioara a hotelului”

Despre hotelul Grifid Arabella: “Hotel cu conditii excelente: camere spatioase cu balcon cu vedere la mare (in cazul meu), cu o curatenie dusa la extrem, cu o masa bogata, variata si imbelsugata si cu un personal intotdeauna surazator si serviabil).

Desi hotelul Grifid Arabella nu este amplasa direct pe plaja, acest lucru nu constitue o problema, distanta fiind foarte mica. In cadrul hotelului ai tot ce iti doresti”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Selectati optiunea antispam

>