Statiunile montane din Bulgaria sunt pregatite pentru sezonul de iarna

Postat de

BorovetsCu o săptămână înainte de deschiderea oficială a noului sezon de schi, hotelierii bulgari au anunțat ca programul de early booking s-a bucurat de succes. Cele mai multe dintre pachetele pentru Crăciun și Revelion sunt deja vandute. Sectorul turistic așteaptă un sezon de schi de succes, cu o creștere a numărului de turiști din țările vecine și din Marea Britanie.

Pe parcursul următoarelor două săptămâni, toate stațiunile majore din Bulgaria vor anunta deschiderea sezonului de schi. Pamporovo va fi prima statiune care va face acest lucru. Ceremonia oficială de deschidere a sezonului din Pamporovo este planificată pentru 07 decembrie. În timpul deschiderii, statiunea a promis folosirea gratuită a teleschiuri în centrul de schi. Oaspeții statiunii au avut șansa de a profita de un ski pass cu reduceri importante în timpul perioadei 8-20 decembrie.

Bansko și Borovets vor deschide noul sezon de schi pe 14 decembrie.

Startul oficial al sezonului va fi anunțat de către campionii de schi Alberto Tomba și Marc Girardelli. Borovets va oferi un spectacol de artificii , o demonstrație de free-ride, precum și discounturi pentru cardurile de teleschi precum și schi gratuit în noaptea deschiderii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Selectati optiunea antispam

>