Sunny Beach – Hotel Amfora – Concediu super!!!

Postat de

Doamna Ungureanu Daniela, are 28 de ani si activeaza in domeniul economic. Dansa ne acorda urmatorul feedback dupa vacanta petrecuta la Hotel Amfora, Sunny Beach

“Concediu super!!!
Hotelul Amfora e amplasat super la 5 min de plaja , camera curata cu un pat imens si unul mic pt cine are copii, baia micuta cu dus dar curata, balcon mare de unde sa vezi rasaritul si cu frigider si tv, sa nu uitam.Eu nu ma duc sa stau in camera ci sa colind si pentru acest lucru amplasarea lui e buna,la 15 min de mers pe jos de NESEBAR orasul vechi un loc mirific de care nu te saturi niciodata(esti in alta lume acolo si fara sa vrei esti proiectat in alt an nu 2012:), merita sa te duci si ziua si noaptea acolo).Sa va duceti sa vedeti, advarata arta.
In rest un loc linistit pt hotel nu in buricul targului la galagiosii din Sunny Beach, ceea ce mi-a placut.Ce sa va mai zic ca am castigat si o sampanie la un concurs de la hotel si reduceri la Spa?Au fost binevenite:)!
De mancare nu va zic ca fiecare are alte gusturi, dar data viitoare cand ma duc iau niste retete de cocktail-uri sa le duc baietilor::::)))). PS. NE PLACE LA AMFORA.
Statiunea Sunny Beach in buricul targului mie nu imi place, cu tarabe si restaurante calagioase, hai o seara am fost dar mi-a ajuns sincer,,,,nu e pe stilul meu ,,,,mie mi-a placut unde am stat eu in sudul statiunii aproape de NESEBAR.Orasul vechi e de vis, mai ales daca adori arta natura, privesti in zare si te proiectezi intr-un tablou de epoca,,,,priveste-l cu ochii intredeschisi, cum ai privi o opera de arta..SUPER!!!si portul cu restaurantele alea e super!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Selectati optiunea antispam

>