Varna, una dintre cele mai ieftine destinaţii de vară din lume

Postat de

“Este minunat să vezi că unele dintre nou venitele destinaţii de vacanţă est europene, din Bulgaria, Muntenegru și Albania, printre se numără cele mai ieftine zece destinații din lume în această vară. Turiștii pot economisi bani prin evitarea destinaţiilor tradiționale din sudul Europei şi pot alege aceste noi destinaţii, deoarece rezultatele noastre arată că este posibil să găsească aici cazare la mai puțin de 50 de lire sterline pe noapte. Este, de asemenea, interesant să vezi modul în care expunerea la televizor poate afecta prețurile în cazul unei destinații, cum ar fi Laguna Beach din California, care a fost făcută populară în ultimii ani de serialele de televiziune “Laguna Beach” și “The Hills” . Laguna Beach este a opta destinaţie scumpă la nivel mondial pentru această vară, cu o noapte de cazare care costă în medie 218 lire sterline”, susţine Denise Barltett, de la trivago.co.uk.

Aceste informaţii constituie rezultatul unui studiu efectuat de renumitul site britanic Trivago. Preţurile sunt calculate în funcţie de căutările efectuate în perioada 1 mai si 30 iunie, pentru călătorii între 1 iulie și 31 august 2013. Toate tarifele afişate reprezintă prețul mediu pe noapte pentru o camera dublă în această perioadă. Preţurile pentru o cameră dublă standard se calculează pe baza a un milion de cereri zilnic prin serviciile de comparare ale trivago. Serviciul de comparare accesează preturile a peste 160 de agenții de turism online și lanțuri hoteliere, creând o imagine de ansamblu cuprinzătoare și corectă a pieței hoteliere on-line.Top Trivago

Regiunea Varna din Bulgaria se află pe locul 3 în topul celor mai ieftine regiuni de vară, cu un preţ mediu de 41 de lire sterline pe noapte. Pe primul loc se află Patong Beach din Thailanda, urmată de Kefalos, de pe insula grecească Kos. La polul opus, cea mai scumpă destinaţie este Bora Bora (Polinezia Franceză).

Regiunea Varna – recomandată de specialiştii Travel Planner – include şi staţiunile turistice din nordul Bulgariei, precum Balcik, Albena, Nisipurile de Aur sau Constantin şi Elena – o zonă cu plaje late şi nisip fin, oaze de verdeaţă, ideale atât pentru familişti, cât şi pentru distracţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Selectati optiunea antispam

>