TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

Hotel Alexandros Corfu - Grecia, oferte 2022

4 stele
4 stele
Corfu Grecia - Vezi pe hartă
Oferta în curs de actualizare
Fii primul care ne trimite o impresie.
Ai fost aici? Adaugă o impresie
0% / 0 impresii
Alege perioada si calculeaza pret

Informatii hotel

Hotelul Alexandros este situat lângă faimosul palat Achillion și oferă camere elegante cu aer condiționat. Acesta are o tavernă lângă piscină și oferă acces gratuit la Wi-Fi în zonele publice.
Piscina exterioara
Arata mai mult

Hotelul Alexandros din Corfu are un total de 95 de camere. Printre facilitățile oferite oaspeților se numără o zonă de lobby, seif, schimb valutar și un lift. Există un loc de joacă pentru copii și o

cafenea, un bar și un restaurant. Hotelul are un salon mare, restaurant, bar principal, o tavernă lângă piscină, o sală de jocuri și o zonă pentru cărți de joc. În plus, se ofera room service și parcare privată.

Arata mai putin

Oferta cazare Hotel Alexandros Corfu, Grecia 2022

  Conditii superflexibile: Anulare gratuita, reprogramare, acordare voucher sau rambursare in caz de carantina la destinatie, test PCR pozitiv inainte de plecarea in vacanta, inchiderea granitelor. Plati in rate.
Ce este inclus sau nu in pret?

Este inclus: masa in regim All Inclusive (mic dejun, pranz si cina in stil bufet, bauturi racoritoare si alcoolice locale la masa si intre mese, gustari dupa amiaza intre 16:00-17:00), aer conditonat, seif in camera, acces internet wireless (la receptie si in camere), sezlonguri si umbrele la piscina exterioara in limita disponibilitatii, parcare (locuri limitate)

Nu este inclus: sezlonguri la plaja, sala de internet, room service

Nota importanta!

Incepand cu 01 Ianuarie 2018 turistii vor plati o taxa de cazare la hotelurile din Grecia, calculata in baza numarului de nopti si in functie de categoria hotelului. Taxa se plateste direct la hotel, in momentul efectuarii checkin-ului.

Hoteluri de 5 stele: 4 euro pe camera pe noapte
Hoteluri de 4 stele: 3 euro pe camera pe noapte
Hoteluri de 3 stele: 1,5 euro pe camera pe noapte
Hoteluri de 2 stele si 1 stea: 0,5 euro pe camera pe noapte

Hoteluri de apartamente de 4 chei: 1 euro pe camera pe noapte
Hoteluri de apartamente de 3 chei: 0,5 euro pe camera pe noapte
Hoteluri de apartamente de 2 chei și 1 cheie: 0,25 euro pe camera pe noapte

Hotelurile isi rezerva dreptul de a refuza cazarea turistilor care nu platesc aceasta taxa.

Nota importanta!

Incepand cu 01 Ianuarie 2018 turistii vor plati o taxa de cazare la hotelurile din Grecia, calculata in baza numarului de nopti si in functie de categoria hotelului. Taxa se plateste direct la hotel, in momentul efectuarii checkin-ului.

Hoteluri de 5 stele: 4 euro pe camera pe noapte
Hoteluri de 4 stele: 3 euro pe camera pe noapte
Hoteluri de 3 stele: 1,5 euro pe camera pe noapte
Hoteluri de 2 stele si 1 stea: 0,5 euro pe camera pe noapte

Hoteluri de apartamente de 4 chei: 1 euro pe camera pe noapte
Hoteluri de apartamente de 3 chei: 0,5 euro pe camera pe noapte
Hoteluri de apartamente de 2 chei și 1 cheie: 0,25 euro pe camera pe noapte

Hotelurile isi rezerva dreptul de a refuza cazarea turistilor care nu platesc aceasta taxa.


*Hotelul isi rezerva dreptul de a efectua modificari asupra serviciilor, fara o notificare in prealabil.
Reduceri copii / adulti

Reduceri pentru copii

  • copil intre 0-1.99 ani - gratuit cu minim 2 persoane in toate tipurile de camera
  • cu 1 adult - un copil intre 0-11.99 - plateste tarif intreg (in Camera dubla promo, Camera dubla standard - v.gradina, Camera dubla standard - v.lateral mare si Camera dubla standard - v.mare)
  • cu 2 adulti - un copil intre 2-11.99 - reducere de 100 % (in Camera dubla standard - v.gradina, Camera dubla standard - v.lateral mare, Camera dubla standard - v.mare, Camera family - v.gradina, Camera family - v.lateral mare, Camera family - v.mare si Camera family standard 3 dormitoare)
  • cu 2 adulti - al doilea copil intre 2-11.99 - reducere de 50 % (in Camera family - v.gradina, Camera family - v.lateral mare, Camera family - v.mare si Camera family standard 3 dormitoare), al treilea si al patrulea copil intre 2-11.99 - reducere de 50 % (in Camera family standard 3 dormitoare)
  • cu 3 adulti - primul copil intre 2-11.99 - reducere de 100 %; al doilea si al treilea copil intre 2-11.99 - reducere de 50 % (in Camera family standard 3 dormitoare)
  • cu 4 adulti - primul copil intre 2-11.99 - reducere de 100 %; al doilea copil intre 2-11.99 - reducere de 50 % (in Camera family standard 3 dormitoare)
  • cu 5 adulti - un copil intre 2-11.99 - reducere de 100 % (in Camera family standard 3 dormitoare)

Reduceri pentru adulti

  • al 3-lea adult - reducere de 30 % (in Camera dubla standard - v.gradina, Camera dubla standard - v.lateral mare, Camera dubla standard - v.mare si Camera family standard 3 dormitoare)
  • al 4-lea, al 5-lea si al 6-lea adult - reducere de 30 % (in Camera family standard 3 dormitoare)

Impresii Hotel Alexandros Corfu

we plan,
you review
Fii primul care adauga o impresie pentru acest hotel!
Impresia ta conteaza. Impresiile clientilor nostri ne ajuta pentru o experienta de vacanta cat mai placuta si lipsita de griji.
Adauga o impresie

Intrebari frecvente despre Hotel Alexandros

Cat costa o vacanta la hotelul Hotel Alexandros?

In general, varful de sezon (iulie - august) corespunde cu cele mai ridicate preturi.

Vacantele in extrasezon in Grecia vin cu cel mai bun raport calitate pret pentru vremea excelenta si preturile foarte avantajoase.

Intra aici si calculeaza cat costa o vacanta in perioada in care vrei sa calatoresti.
Care sunt conditiile de rezervare pentru hotelul Hotel Alexandros?
In afara conditiilor flexibile covid, pentru Hotel Alexandros oferim conditii super flexibile de plata, rezervare si anulare. Poti achita un avans de 10% ; iar restul cu pana la 2 saptamani inainte de vacanta; Doar -5% penalizare in cazul anularilor sau anulare gratuita daca transformati penalizarea in voucher valoric; orice modificare este gratuita. Avem conditii foarte bune. Intra pe site si rezerva sau vezi mai multe detalii
Hotel Hotel Alexandros este potrivit pentru vacanta familiilor cu copil?
In general majoritatea hotelurilor ofera conditii pentru cazarea famiiilor cu copii. In particular, Hotel Alexandros nu are aqua park, tobogane sau kids club dar asta nu inseamna ca nu ar fi potrivit pentru vacanta familiei tale. Vezi ce alte facilitati ofera acest hotel.
Hotelul Hotel Alexandros are conditii flexibile covid?
Travel Planner ofera pentru Hotel Alexandros conditii super flexibile. Anulare gratuita, reprogramare, acordare voucher sau rambursare in caz de carantina la destinatie sau la intoarcerea in tara, test covid pozitiv, inchiderea granitelor, solicitare test PCR negativ de la destinatie
Unde gasesc cea mai buna oferta pentru hotelul Hotel Alexandros?
Cele mai bune conditii de pret si rezervare le gasiti la Travel Planner - vezi aici oferta noastra. Pentru Hotel Alexandros, avem tarife convenabile si oferim optiuni flexibile si superflexibile de plata, rezervare si anulare. 98% apreciaza serviciile noastre (peste 18500 impresii) asadar, poti avea incredere in noi. Cei mai multi ne apreciaza in special pentru eficienta si rapiditate. In site, gasesti mai multe despre noi
Hotelul are piscina interioara?
La hotelul Hotel Alexandros nu exista o piscina interioaraAfla aici mai multe detalii
Permite animale de companie?
La hotelul Hotel Alexandros nu sunt permise animalele de companieAfla aici mai multe detalii
Ce tipuri de camera se pot rezerva la hotelul Hotel Alexandros
Cel mai popular tip de camera este Camera dubla standard - v.gradina. Alte tipuri de camera de la hotelul Hotel Alexandros: Camera single - v.gradina, Camera dubla standard - v.mare, Camera family - v.gradina, Camera family - v.mare, Camera family standard 3 dormitoare, Camera single - v.mare, Camera dubla promo, Camera dubla standard - v.lateral mare, Camera single - v.lateral mare, Camera family - v.lateral mareVezi aici oferta pentru toate tipurile de camera.
Care este varsta copiilor pana la care primesc o reducere / gratuitate?
Hotelul Hotel Alexandros ofera reduceri sau gratuitati pentru copiii pana la 12 ani si considera infanti (gratuitate) copiii pana la 2 ani. Consultati sectiunea "Reduceri copii / adulti" unde detaliem oferta de reduceri si gratuitati pentru copii si adultiVezi mai multe detalii in site
Ce alte hoteluri pot fi interesante comparativ cu hotelul Hotel Alexandros?
Comparativ cu hotelul Hotel Alexandros ati putea gasi interesante in Corfu si hotelurile si Hotel Belvedere, Hotel Paradise Inn, Hotel Angelina, Hotel Century Resort. Pentru mai multe variante, consultati oferta completa pentru Corfu
Alege perioada si calculeaza pret