Hotel Astron Kassandra - Grecia, oferte 2021

20% reducere intre 30.04 - 16.10 / pana la 30.04
Fii primul care ne trimite o impresie.
Ai fost aici? Adaugă o impresie
0% / 0 impresii
20%
Alege perioada si calculeaza pret

Informatii hotel

Inaugurat in iunie 2018, hotelul Astron este situat pe bratul Kassandra din peninsula Halkidiki, in zona Mola Kaliva, la doar 70 de metri de plaja. Arata mai mult

Cazare: Hotelul Astron are 10 camere ce au in dotare: aer conditionat, WI-FI, ceainic cu apa calda (ceai, cafea), seif, TV, uscator de par, baie cu dus si articole de toaleta.

 • Camerele duble (37 mp) constau dintr-un dormitor, baie (dus), balcon sau veranda. Acestea pot gazdui 2-3 adulti. (sau 2 adulti + 1
copil).
 • Apartamentele (50 mp) sunt compuse din 2 dormitoare, salon, baie (dus) si balcon. Acestea pot gazdui 3-4 adulti. (sau 2 adulti + 2 copii).
 • Facilitati si servicii: acces internet wireless, serviciu inchiriere masini, parcare.

  Catering: Oaspetii de la Astron Hotel se pot bucura de un mic dejun continental sau de tip bufet.

  Arata mai putin
  Ce este inclus sau nu in pret?

  Este inclus: mic dejun, internet wireless, parcare (in limita disponibilitatii)

  Nu este inclus: sezlonguri si umbrele la plaja

  Nota importanta!

  Incepand cu 01 Ianuarie 2018 turistii vor plati o taxa de cazare la hotelurile din Grecia, calculata in baza numarului de nopti si in functie de categoria hotelului. Taxa se plateste direct la hotel, in momentul efectuarii checkin-ului.

  Hoteluri de 5 stele: 4 euro pe camera pe noapte
  Hoteluri de 4 stele: 3 euro pe camera pe noapte
  Hoteluri de 3 stele: 1,5 euro pe camera pe noapte
  Hoteluri de 2 stele si 1 stea: 0,5 euro pe camera pe noapte

  Hoteluri de apartamente de 4 chei: 1 euro pe camera pe noapte
  Hoteluri de apartamente de 3 chei: 0,5 euro pe camera pe noapte
  Hoteluri de apartamente de 2 chei și 1 cheie: 0,25 euro pe camera pe noapte

  Hotelurile isi rezerva dreptul de a refuza cazarea turistilor care nu platesc aceasta taxa.


  *Hotelul isi rezerva dreptul de a efectua modificari asupra serviciilor, fara o notificare in prealabil.
  Reduceri copii / adulti

  Reduceri pentru copii

  • copil intre 0-1.99 ani - gratuit (in toate tipurile de camera)
  • cu 2 adulti - primul copil intre 2-4.99 - reducere de 100 %; primul copil intre 5-11.99 - plateste 10,50 EUR/zi (in Camera dubla si Apartament cu 2 dormitoare)
  • cu 2 adulti - al doilea copil intre 2-4.99 - plateste 16 EUR/zi; al treilea copil intre 2-4.99 - plateste 5 EUR/zi (in Apartament cu 2 dormitoare)
  • cu 2 adulti - al doilea si al treilea copil intre 5-11.99 - plateste 10,50 EUR/zi (in Apartament cu 2 dormitoare)
  • cu 3 adulti - primul copil intre 2-4.99 - reducere de 100 %; primul copil intre 5-11.99 - plateste 10,50 EUR/zi; al doilea copil intre 2-4.99 - plateste 16 euro/zi; al doilea copil intre 5-11.99 - plateste 10,50 EUR/zi (in Apartament cu 2 dormitoare)
  • cu 4 adulti - primul copil intre 2-4.99 - reducere de 100 %; primul copil intre 5-11.99 - plateste 10,50 EUR/zi (in Apartament cu 2 dormitoare)

  Reduceri pentru adulti

  • al 3-lea adult - plateste 14 EUR/zi (in Camera dubla si Apartament cu 2 dormitoare)
  • al 4-lea adult - plateste 14 EUR/zi (in Apartament cu 2 dormitoare)

  Impresii Hotel Astron Kassandra

  we plan,
  you review
  Fii primul care adauga o impresie pentru acest hotel!
  Impresia ta conteaza. Impresiile clientilor nostri ne ajuta pentru o experienta de vacanta cat mai placuta si lipsita de griji.
  Adauga o impresie

  Intrebari frecvente despre Hotel Astron

  Cat costa o vacanta hotelul Hotel Astron?

  In general, varful de sezon (iulie - august) corespunde cu cele mai ridicate preturi. Pentru o vacanta de 5 nopti, 2 adulti, la hotelul Hotel Astron poti plati cca 270 euro.

  Vacantele in extrasezon in Grecia vin cu cel mai bun raport calitate pret pentru vremea excelenta si preturile foarte avantajoase.In mai - iunie poti plati cca 220 euro pentru 5 nopti, 2 adulti.

  In Grecia, cele mai interesante sunt vacantele in septembrie, cand preturile sunt foarte avantajoase - cca 240 euro iar vremea este excelenta pentru plaja pana spre sfarsitul lunii.

  Care sunt conditiile de rezervare pentru hotelul Hotel Astron?
  In afara conditiilor flexibile covid, pentru Hotel Astron oferim conditii super flexibile de plata, rezervare si anulare. Poti achita un avans de 10% ; iar restul cu pana la 2 saptamani inainte de vacanta; Doar -5% penalizare in cazul anularilor sau anulare gratuita daca transformati penalizarea in voucher valoric; orice modificare este gratuita
  Hotel Hotel Astron este potrivit pentru vacanta familiilor cu copil?
  In general majoritatea hotelurilor ofera conditii pentru cazarea famiiilor cu copii. In particular, Hotel Astron nu are aqua park, tobogane sau kids club dar asta nu inseamna ca nu ar fi potrivit pentru vacanta familiei tale. Vezi ce alte facilitati ofera acest hotel.
  Hotelul Hotel Astron are conditii flexibile covid?
  Travel Planner ofera pentru Hotel Astron conditii super flexibile. Anulare gratuita, reprogramare, acordare voucher sau rambursare in caz de carantina la destinatie sau la intoarcerea in tara, test covid pozitiv, inchiderea granitelor, solicitare test PCR negativ de la destinatie
  Unde gasesc cea mai buna oferta pentru hotelul Hotel Astron?
  Cele mai bune conditii de pret si rezervare le gasiti la Travel Planner. Pentru Hotel Astron, avem tarife convenabile si oferim optiuni flexibile si superflexibile de plata, rezervare si anulare. 98% apreciaza serviciile noastre (peste 18500 impresii) asadar, poti avea incredere in noi. Cei mai multi ne apreciaza in special pentru eficienta si rapiditate. In site, gasesti mai multe despre noi
  Hotelul are piscina interioara?
  La hotelul Hotel Astron nu exista o piscina interioara
  Permite animale de companie?
  La hotelul Hotel Astron nu sunt permise animalele de companie
  Ce tipuri de camera se pot rezerva la hotelul Hotel Astron
  Cel mai popular tip de camera este Camera dubla. Alte tipuri de camera de la hotelul Hotel Astron: Apartament cu 2 dormitoare
  Care este varsta copiilor pana la care primesc o reducere / gratuitate?
  Hotelul Hotel Astron ofera reduceri sau gratuitati pentru copiii pana la 5 ani si considera infanti (gratuitate) copiii pana la 2 ani. Consultati sectiunea "Reduceri copii / adulti" unde detaliem oferta de reduceri si gratuitati pentru copii si adulti
  Ce alte hoteluri pot fi interesante comparativ cu hotelul Hotel Astron?
  Comparativ cu hotelul Hotel Astron ati putea gasi interesante in Kassandra si hotelurile si Hotel Jenny, Lagaria Hotel & Apartments, Hotel Mirabilia Boutique, Pefki Deluxe Residences. Pentru mai multe variante, consultati oferta completa pentru Kassandra
  Alege perioada si calculeaza pret