TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
Travel Planner
3 stele

Impresii si pareri Aparthotel Kamelia Pamporovo Ski Bulgaria. Turisti care au acolo.


7.6
33%
3 impresii
3 impresii
Impresiile Travel Planner (3)
Camere
7.5
Mancare
7
Personal
7.5
Atmosfera
8
Facilitati
8
Calitate / pret
8
Amplasare
7
Impresii pe Aparthotel Kamelia

3 impresii reale, verificate 100% - Aparthotel Kamelia

Impresii pe Aparthotel Kamelia

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
9.0
Foarte bine
7.3
Aparthotel Kamelia 4 stele_vacanta ski
Aproape de partie; mancare foarte proasta (totul foarte sintetic, paine mucegaita...varza); nu s-a facut deloc curat in camera, macar daca ne lasau o matura sa maturam...in rest cat de cat.. nu este de 4 ****.
Recomand Travelplanner: ok

Arata mai mult

1
AM FOST TRATATI CA ROMANII!!
AM FOST 4 FAMILII, DIN CELE 4 FAMILII EU AM AVUT NOROCUL SA FIU BINE, FAMILIA MIHAI A FOST ACUZATA LA PLECARE CA LIPSEC 2 PROSOAPE, DAR DNA DE SERVICIU A UITAT SA ADUCA LA SCHIMB. FAM.FILIP A STAT IN CEA MAI URATA CAMERA, LANGA USA PISCINEI (DE CATE ORI SE DESCHIDEA-INCHIDEA USA ZGOMOTUL TE SPERIA)PLUS MIROS DE MANCARE IN CAMERA/SALTEAUA A AVUT O AFUNDATURA IN EA A DOUA ZI CAND LI SA SPUS A FOST ACUZATA CA EA A STRICAT-O SI UNA PESTE ALTA A FOST SI FRIG IN CAMERA.LA SOLICITAREA NOASTRA AU VENIT SI AU REMEDIAT SITUATIA CU DERANJ.pRIETENA MEA NU A SOLICITAT SCHIMBUL DE CAMERA IN PRIMA SEARA NESTIIND CE PROBLEME SUNT, CAND A VRUT SA SCHIMBE AU ZIS CA TREBUIA SA SPUNA DIN PRIMA ZI.IN CONSECINTA NE VOM REORIENTA PE VIITOR.PISCINA ESTE FOARTEEEE MICA.CONCLUZIA ESTE:NU VOM REVENI LA ACEST HOTEL.

Arata mai mult

loading
Cum a fost sejurul tau în Aparthotel Kamelia?
Adauga o impresie
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Aparthotel Kamelia

Intrebari frecvente despre Aparthotel Kamelia

Care este impresia generala despre hotelul Aparthotel Kamelia?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Aparthotel Kamelia in proportie de 33% si au acordat nota 7.6. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 3 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Aparthotel Kamelia?
Categoria Atmosfera (nota 8) si Facilitati (nota 8) sunt cele mai apreciate la hotelul Aparthotel Kamelia. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Calitate / pret (nota 8), Camere (nota 7.5), Personal (nota 7.5), Mancare (nota 7), Amplasare (nota 7). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Alege perioada si calculeaza pret