TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Impresii si pareri Grand Villas Thassos Grecia. Turisti care au acolo.


7.5
50%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
7.5
Camere
7.5
Mancare
7.5
Personal
8
Atmosfera
7
Facilitati
8
Calitate / pret
7.5
Impresii pe Grand Villas

2 impresii reale, verificate 100% - Grand Villas

Impresii pe Grand Villas

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
7.3
Nu recomand
Nu este o locatie de recomandat. Curatenia lasa de dorit, mobilier vechi, cu miros insuportabil si defect. Curatenia evaziva la preluarea apartamentului care este mic si inghesuit. Amplasament si zona inconjuratoare plina de balarii uscate. Piscina mica si plina de rame. Exclus pt.fam.cu copii!
Recomand Travelplanner: Agentie serioasa, personal amabil!

Arata mai mult

9.9
O vacanta de vis pe insula de smarald
Hotelul se afla intr-o zona linistita, in spatele drumului principal, in fiecare dimineata simtind mirosul proaspat al maslinilor. Camera este dotata cu tot ce ai nevoie pentru a nu iti ingreuna bagajul foarte mult: feon, fier de calcat, tacamuri, vesela, fierbator de apa, tigai. Mini-bucataria dispune de un cuptor electric, o plita electrica, frigider cu congelator. Locatia este foarte buna din punct de vedere al atractiilor insulei, pana la cea mai apropiata plaja si centrul cu restaurante si magazine mergeam aproximativ 10 min pe jos.
Recomand Travelplanner: Dupa multe cautari pentru calatoria noastra in Grecia, am revenit cu drag la Travelplanner stiind de seriozitatea si promptitudinea agentiei, calatorind cu ajutorul lor in trecut, in Bulgaria. Doamna Mihaela s-a ocupat de vacanta noastra si a fost de o amabilitate rar intalnita, lamurindu-ma cu profesionalism la orice intrebare.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Grand Villas

Intrebari frecvente despre Grand Villas

Care este impresia generala despre hotelul Grand Villas?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Grand Villas in proportie de 50% si au acordat nota 7.5. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 2 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Grand Villas?
Categoria Personal (nota 8) si Facilitati (nota 8) sunt cele mai apreciate la hotelul Grand Villas. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Amplasare (nota 7.5), Camere (nota 7.5), Mancare (nota 7.5), Calitate / pret (nota 7.5), Atmosfera (nota 7). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Alege perioada si calculeaza pret