TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

6 impresii si pareri Renaissance Hanioti Resort Kassandra Grecia. Turisti care au acolo.


7.9
67%
6 impresii
6 impresii
Impresiile Travel Planner (6)
Amplasare
8.5
Camere
8.3
Mancare
7.6
Personal
7.6
Atmosfera
9
Facilitati
7
Calitate / pret
7.6
Impresii pe Renaissance Hanioti Resort

6 impresii reale, verificate 100% - Renaissance Hanioti Resort

Impresii pe Renaissance Hanioti Resort

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
9.3
ideal
conditii foarte bune

Arata mai mult

9.3
Vacanta placuta in Grecia
Camere suficient de mari si foarte curate, piscina buna si mic dejun grozav. Hotel e foarte linistit si elegant, cu o atmosfera foarte placuta in zona de piscina - muzica buna, de relaxare. Este foarte aproape de plaja care este cu nisip si pietre (singura problema). Hotelul nu are loc de joaca pentru copii si nici activitati de divertisment.
Recomand Travelplanner: Nota maxima in special la capitolul comunicare si eficienta.

Arata mai mult

6.2
DEZAMAGIT
Parcarea foarte mica, camere cam intunecate, wireless foarte slab, Statiune prafuita si aglomerata. Prea putina mancare la micul dejun si trebuie sa stai la rand ca sa prinzi o masa libera. Restaurantul ofera numai sandwich-uri pentru pranz iar pentru cina cel mai apropiat restaurant (decent) e la 30 min. Apa calda nu curge permanent.

Arata mai mult

9.6
Totul ok intr-o statiunea aglomerata
Pozitia este foarte buna - aproape de plaja. Camerele sunt mari, iar ersonalul te ajuta cand ai nevoie. E o atmosfera foarte placuta. Ar trebui sa lucreze la meniul de mic dejun (nu e la nivel de 4 *). Totusi, am plecat cu o impresie buna. Aporpo, piscina e incalzita moderat, asa sa poti lasa copiii in apa toata ziua.
Recomand Travelplanner: Va multumesc pentru profesionalismul de care ati dat dovada, in mod special dnei Mihaela Miu care a fost foarte draguta cu noi.

Arata mai mult

5.7
Nu recomand
Hotelul are printre cele mai bune facilitati din Hanioti, dar pozitia nu este atat de convenabila. Fiind de fapt in centrul statiunii camerele nu au deloc vedere la mare. A doua problema este ca serviciile oferite nu se ridica deloc la nivelul de 4 stele. Cei de la receptia te ajuta foarte putin sau deloc. De cele mai multe ori te trimit la un birou din spate, iar cei de acolo nu niciun pic de respect pentru turisti. Asadar va sugerez sa evitati acest hotel pentru ca ati putea fi repede dezamagiti de servicii

Arata mai mult

9.3
Frumos
Un hotel foarte frumos si curat. E situat in apropiere de centrul comercial. Impresia generala a fost una foarte placuta! Sunt de parere ca e mai potrivit totusi pentru copiii de la varsta de 5 ani in sus. Despre mancare... ar fi putut fi mai mare varietate pentru masa, dar probabil ca am fost si din cauza ca era deschis de curand si in hotel nu erau prea multi clienti.
Recomand Travelplanner: Buna. Mi-a placut foarte mult site-ul lor.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Renaissance Hanioti Resort

Intrebari frecvente despre Renaissance Hanioti Resort

Care este impresia generala despre hotelul Renaissance Hanioti Resort?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Renaissance Hanioti Resort in proportie de 67% si au acordat nota 7.9. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 6 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Renaissance Hanioti Resort?
Categoria Atmosfera (nota 9) si Amplasare (nota 8.5) sunt cele mai apreciate la hotelul Renaissance Hanioti Resort. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Camere (nota 8.3), Mancare (nota 7.6), Personal (nota 7.6), Calitate / pret (nota 7.6), Facilitati (nota 7). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Alege perioada si calculeaza pret