TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

7 impresii si pareri Simeon Hotel Sithonia Grecia. Turisti care au acolo.


8.1
71%
7 impresii
7 impresii
Impresiile Travel Planner (7)
Amplasare
8.4
Camere
7.7
Mancare
8.2
Personal
8.1
Atmosfera
8.2
Facilitati
7.7
Calitate / pret
8.1
Impresii pe Simeon Hotel

7 impresii reale, verificate 100% - Simeon Hotel

Impresii pe Simeon Hotel

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sithonia Grecia
7.5

O vacanța reusita.

8.6

Vacanta Sithonia

Este un hotel curat , modern.Camerele sunt dotate cu tot ce este necesar.Ca si minus as puncta faptul ca este frecventat de multe familii cu copii si este foarte mare galagie
Recomand Travelplanner: Este pentru a doua oara cand lucrez cu Travel Planner, de fiecare data fiind foarte multumit de serviciile agentiei.Cu siguranta as recomanda si prietenilor

Arata mai mult

8.1

un concediu obositor

in poze pare ok dar acolo a fost altfel, hotelul este format din mai multe corpuri de clădiri şi acestea sunt foarte apropiate , deci lipsă intimitate, nu ai copii nu ai ce căuta m-am simţit ca într-o creşă de copii unde dimineaţa te trezeşti în plânsete şi tipete.
Recomand Travelplanner: foarte bună

Arata mai mult

10.0

bine

Curat, mâncarea bună aproape de plajă
Recomand Travelplanner: Ok

Arata mai mult

7.4

o vacanta cu lipsuri

Un hotel in localitate, departe de plaja, curat, corect, mancare la limita, personal civilizat, Prea departe de Romania necesitand 12-14 ore de condus.
Recomand Travelplanner: Excelenta si de incredere din toate punctele de vedere.

Arata mai mult

9.4

Vacanta Sithonia

Hotelul este destul de frumos iar personalul amabil si dragut , mancarea foarte buna si diversificata ,plaja hotelului este cam micuta dar ok si preturile mici pentru sezlong ,este un loc bun pentru familii cu copii .
Recomand Travelplanner: Agentia este foarte serioasa , preturile fiind bune .

Arata mai mult

7.4

Sejur la hotel Simeon in Grecia

Hotelul este format din 3 cladiri, doua mari si una noua. Eu am stat in cea veche, unde camerele sunt mici, cu mobilier vechi. Camerele au fost curatate in fiecare zi, dar lenjeria de pat s-a schimbat doar o data la zece zile. Mancarea are nevoie de asemenea de imbunatatiri. De la piscina pana la plaja nu sunt mai mult de 50-70 de metri. Lucrul cel mai enervant a fost internetul. Am platit pentru zece zile (1Euro pe zi), dar dupa a treia zi, nu mai mergea deloc. Receptionista mi-a dat parola pentru WiFi din lobby, unde viteza de conectare a fost mai buna. Dar putem folosi numai un singur dispozitiv, pentru al doilea trebuie sa platesti. Recomand doar pentru pret.
Recomand Travelplanner: Sunt amabili. Au decurs repede formalitatile.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Simeon Hotel

Intrebari frecvente despre Simeon Hotel

Care este impresia generala despre hotelul Simeon Hotel?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Simeon Hotel in proportie de 71% si au acordat nota 8.1. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 7 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Simeon Hotel?

Categoria Amplasare (nota 8.4) si Mancare (nota 8.2) sunt cele mai apreciate la hotelul Simeon Hotel. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Atmosfera (nota 8.2), Personal (nota 8.1), Calitate / pret (nota 8.1), Camere (nota 7.7), Facilitati (nota 7.7). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.