Vacante in luna august ! Reduceri pana la -30% !

vezi ofertele
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Impresii si pareri Poseidon Sea Resort Sithonia Grecia. Turisti care au acolo.


7.2
100%
1 impresii
1 impresii
Impresiile Travel Planner (1)
Amplasare
9
Camere
7
Mancare
7
Personal
7
Atmosfera
6
Facilitati
6
Calitate / pret
9
Impresii pe Poseidon Sea Resort

1 impresii reale, verificate 100% - Poseidon Sea Resort

Impresii pe Poseidon Sea Resort

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sithonia Grecia
8.3

Vacanta Hotel Poseidon

Hotelul este amplasat intr-o zona frumoasă, izolata, înconjurată de munți și păduri de pin. Plaja frumoasă, cu întrare lina în mare. Sunt necesari papuci speciali, întrucât fundul marii este cu pietre. Camera hotelului este spațioasă, curățenia se face zilnic însă superficial: se întra,se spala puțin prin baie, se așează paturile și se schimba prosoapele( din cele 4 prosoape mari și 4 mici, puse la dispoziție la începutul sejurului, am rămas după prima curățenie cu 2 mari și 2 mici ptr 4 persoane, lenjeria nu a fost schimbata deloc pe parcursul celor 8 nopti). Spectacolele ptr copii, nici măcar o fata care sa indemne copiii la dans la piscina/malul marii nu era prezenta, serile grecești au lipsit total deși era un teatru amenajat. Nimic din interiorul și exteriorul hotelului nu te făcea sa simți ca ești în Grecia, ci mai degrabă îți amintea de Bulgaria, pana și muzica din difuzoare era internațională. TV ul din camera avea doar programe în lb germana și unul de știri în lb engleza, nici măcar un canal de muzicape care sa îl asculți în fundal cat timp stai în camera. Lipsa totala de organizare în restaurant, mesele nu erau curățate în timp util după turiști, trebuia sa te "descurci" și sa "imprumuti" de la alte mese tacâmuri. Felurile de mâncare nu erau înlocuite la timp, ptr o omleta sau niște roșii trebuia sa aștepți și câte 15 min. În 2 dimineți, am mâncat omleta și oua reci deși tocmai fuseseră aduse. Se făceau cozi interminabile la clatite/înghețată/ cafea/apa/ băuturi la restaurant întrucât era o singura persoana care servea și nu aveai posibilitatea sa îți iei singur nici măcar un pahar cu apă. Erai servit cu lapte în pahare de vin și cu vin în pahare de suc de 100 ml. În consecință, ca sa fii sigur ca nu stai la cozi trebuia sa vii la micul dejun la ora 7,30-8. Recomand hotelul celor cu copiii mici, celor care cauta relaxare și atât.
Recomand Travelplanner: Recimnand cu căldură Quentin Travel Planner și agenții sai.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Poseidon Sea Resort

Intrebari frecvente despre Poseidon Sea Resort

Care este impresia generala despre hotelul Poseidon Sea Resort?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Poseidon Sea Resort in proportie de 100% si au acordat nota 7.2. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 1 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Poseidon Sea Resort?

Categoria Calitate / pret (nota 9) si Amplasare (nota 9) sunt cele mai apreciate la hotelul Poseidon Sea Resort. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Camere (nota 7), Mancare (nota 7), Personal (nota 7), Atmosfera (nota 6), Facilitati (nota 6). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.

In afara de Poseidon Sea Resort, te-ar mai putea interesa in Sithonia, Grecia