Camel Park Sunny Beach, parcul de camile de pe litoralul bulgaresc unde te poti distra alaturi de copii

Daca si tu te numeri printre cei care urmeaza sa-si petreaca vacanta pe litoralul bulgaresc alaturi de cei mici, in mod deosebit in zona statiunilor Sunny Beach, Nessebar, Obzor sau Pomorie, si vrei sa te bucuri si de alte activitati in afara celor din cadrul hotelului, o vizita la Camel Park Sunny Beach poate fi o alegere buna. 

Camel Park Sunny Beach este singurul parc de camile din Bulgaria si, de altfel, singurul din Europa de Est, asa ca daca visai de ceva vreme sa faci o plimbare pe camila sau copiii tai sunt fascinati de aceste animale, cu siguranta nu e nevoie sa mergi pana in desert pentru a te bucura de aceasta experienta. 

HINT: Pe site vei gasi unele dintre cele mai bune oferte la hoteluri din Sunny Beach, sau in alte statiuni cunoscute de pe litoralul bulgaresc, asadar nu uita sa arunci o privire inainte sa-ti faci planurile pentru vacanta!

Unde se afla Camel Park Sunny Beach si care sunt tarifele de intrare

Vei gasi parcul de camile la o distanta de doar 7 kilometri de centrul cunoscutei statiuni Sunny Beach, asadar, daca esti cazat aici, astepta-te sa faci pe drum cu masina in jur de 9-10 minute. 

Din centrul orasului Nessebar si pana la Camel Park Sunny Beach vei avea de parcurs o distanta si mai mica, respectiv in jur de 5.5 kilometri. 

Din Obzor si pana la parcul de camile sunt 40 de kilometri, iar daca vii din Pomorie, ai de facut pana aici doar 16,5 kilometri. Intre Burgas si Camel Park Sunny Beach sunt circa 33 de kilometri. 

Camel Park Sunny Beach este deschis zilnic, in intervalul orar 10.00 – 18.00. 

Tarifele de intrare variaza in functie de varsta vizitatorilor, dupa cum urmeaza: 

  • Copii cu varsta de pana la 12 ani – 10 leva/persoana
  • Adulti – 20 leva/persoana 

In pretul intrarii este inclus si un saculet cu mici gustari pentru camile (in general, vizitatorilor le este permis sa le hraneasca). 

Daca vei vrea sa faci si o plimbare pe camila la Camel Park Sunny Beach, taxa este de 20 leva extra/persoana, iar daca micutii tai vor dori sa faca o plimbare calare pe magarus sau pe ponei, taxa este de 15 leva/persoana. Plimbarea pe camila dureaza de regula intre 8-10 minute. 

Activitati si alte servicii disponibile la Camel Park Sunny Beach 

In prezent, Camel Park Sunny Beach gazduieste un numar de 14 camile, care reprezinta, in mod evident, si atractia principala a locului, insa care sunt acompaniate si de alte animalute prietenoase cum ar fi iepuri, pasari exotice, magarusi, ponei, capre, pauni si altele. 

Te poti relaxa aici la o cafea, o bere sau poti lua chiar si masa, in timp ce micutii se distreaza fie la locul de joaca, fie admirand animalele din parc. 

Asadar, pe langa plimbarea pe camila, la Camel Park Bulgaria mai sunt si alte chestii de facut in cazul in care te numeri printre cei care nu sunt tocmai pregatiti pentru o astfel de experienta 🙂 

Totodata, aici pot fi organizate si zile de nastere sau alte evenimente speciale – parcul are si o zona special amenajata pentru pictura, un magazin cu suveniruri, dar si servicii foto. 

Pentru evenimente speciale si rezervari, poti suna la numarul de telefon +359887660116 sau poti da un email la adresa camelpark.bg@abv.bg

Concluzionand, Camel Park Sunny Beach este o atractie destul de interesanta din aceasta zona a litoralului bulgaresc, mai ales pentru faptul ca turistii nu se asteapta sa poata calari camile la o distanta atat de mica de casa, in Bulgaria. Poate fi o experienta inedita pentru cei mici si o alegere buna in cazul in care vrei sa iei o pauza de la agitatia din statiune sau de la zilele de plaja. 

Iti reamintim ca la noi pe site gasesti oferte bune pentru vacante litoral Bulgaria, cu peste 75 de hoteluri numai in Sunny Beach si multe alte propuneri avantajoase si pentru celelalte statiuni cunoscute.

Alte articole despre Sunny Beach

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Bulgaria?