Care sunt hotelurile SOL Melia in Bulgaria si de ce promit o vacanta all inclusive reusita pe litoralul Bulgariei

hotelurile sol melia bulgaria

Grupul hotelier SOL Melia face parte din lantul international Melia Hotels, unul dintre cele mai mari 20 de lanturi hoteliere din lume. Un concept unic, inceput si dezvoltat in Spania, SOL Melia este specializat pe vacantele in familie. Sistemul de all inclusive oferit in SOL Melia este dedicat familiilor cu copii, astfel ca si cei mai mici turisti se pot bucura de facilitati multiple, activitati specifice si programe complete de animatie.

Lanțul hotelier SOL Melia are 400 de hoteluri în 30 de țări, fiind cel mai mare din Spania și al treilea din Europa. In Bulgaria este prezent cu sapte hoteluri în stațiunile Nisipurile de Aur, Obzor, Nessebar si Sunny Beach, iar cele mai bune oferte Sol Melia pentru aceasta vara le gasiti pe site-ul nostru.

De ce să-ți petreci vacanța intr-unul dintre hotelurile SOL Melia din Bulgaria

Grupul hotelier SOL Melia are o experienta de peste 60 de ani in ospitalitate si a reușit să câștige încrederea turiștilor prin seriozitate și servicii all inclusive ireproșabile. Unul dintre avantajele unei vacante in SOL Melia Hotels in Bulgaria este amplasarea pe plaja sau foarte aproape de plaja a hotelurilor, in statiuni mai putin aglomerate (Obzor, Nessebar) sau in zone mai retrase ale marilor statiuni (partea de nord din Nisipurile de Aur sau zona central sudica din Sunny Beach). 

In SOL Melia sistemul all inclusive exceleaza la capitolul servicii de masa. Fiind un lant hotelier pentru vacante in familie, meniul bufetului suedez este foarte diversificat si adaptat nevoilor celor mici, de la mancare pentru bebelusi, kids corner, snack baruri, pana la restaurante a la carte cu specific. Din meniul SOL Melia veti putea alege specialitati locale sau din bucataria internationala, precum si din gastronomia spaniola proprie lantului.

Punctele forte al hotelurilor SOL Melia sunt multitudinea de facilitati pentru copii si programele de animatie adaptate fiecarei categorii de varsta. De la piscine exterioare de diferite dimensiuni, tobogane, aquapark uri, cluburi pentru copii pana la terenuri de sport, activitati sportive pentru fiecare varsta, precum si echipe de animatie dedicate fac din sejurul ales cea mai frumoasa amintire de vacanta de pe litoralul Bulgariei.

Astfel, atunci când veți alege unul dintre hotelurile grupului SOL Melia din Bulgaria pentru a petrece o vacanță de vis, cu siguranță ați făcut alegerea corectă. 

hotelul melia grand hermitage nisipurile de aur

1. Hotelul Melia Grand Hermitage, Nisipurile de Aur, Bulgaria

Primul hotel deschis in lantul SOL Melia este Melia Grand Hermitage de 5 stele. Preluat de la grupul hotelier Kempinski, Melia Grand Hermitage este o locatie impunatoare, vizibila din orice punct al statiunii Nisipurile de Aur. Situat pe o colina plina de verdeata, intr-o zona linistita din nordul statiunii Nisipurile de Aur, Melia Grand Hermitage este, fara indoiala, alegerea multor turisti in cautarea unei vacante relaxante, aproape de Romania.

Camerele sunt confortabile si printre cele mai spatioase de pe litoralul bulgaresc (peste 40mp). Vederea la mare îți taie respirația. Turistii pot alege preparate din bucataria locala sau internationala, in mai multe restaurante sau snack baruri, iar cei mici vor fi extrem de incantati de toboganele, piscinele exterioare si programele de animatie specifice lor. Personalul foarte amabil, respectuos și bine instruit vă va ajuta cu orice aveți nevoie. 

Un plus regasit in Melia Grand Hermitage este centrul SPA & Wellness YHI, brand international Melia Hotels & Resorts, unul dintre cele mai mari SPA uri din Nisipurile de Aur.

Pana in prezent, are un rating de 8.5 din peste 373 de impresii pe site-ul Travel Planner si se mentine in continuare unul din cele mai populare hoteluri din Nisipurile de Aur.

De reținut: Pentru o experienta inedita, rezervati-va pachetul The Level ce include o camera la etajele superioare cu vedere la mare plus acces la restaurantul The Level, zona VIP a hotelului si alte surprize pe care va invitam sa le descoperiti.

2. Hotelul Melia Sunny Beach, Sunny Beach, Bulgaria

Lantul Sol Melia este prezent si in cea mai mare statiune din Bulgaria, Sunny Beach, prin cel mai nou hotel, Melia Sunny Beach (fost Iberostar). Preluat de la un alt lant hotelier spaniol, Iberostar Hotels, Melia Sunny Beach a fost renovat in 2019, pastrandu-si in continuare serviciile foarte bune si atentia deosebita pe care personalul o acorda fiecarui turist in parte.

Situat la numai 70 m de plaja din Sunny Beach, Melia Sunny Beach este una dintre recomandarile noastre pentru vacante in familie. Cu siguranta, la Melia Sunny Beach veti intalni o a doua familie mai ales prin atitudinea foarte primitoare a personalului si diversitatea activitatilor pentru cei mici.

Camerele sunt spatioase si confortabile potrivite pentru familii numeroase, iar piscinele exterioare si toboganele vor deveni punctul principal de distractie al copiilor.

Pe langa multitudinea de facilitati (restaurant principal, 2 restaurante a la carte, 4 baruri, o zona SPA) alaturi de spectacolele tematice din fiecare seara, hotelul Melia Sunny Beach ofera plaja privata cu sezlonguri si umbrelute pentru turistii hotelului.

Din peste 155 de impresii ale turistilor Travel Planner, majoritatea recomanda Melia Sunny Beach in proportie de 92% cu un rating de 8.8.

De retinut: Nu ratati spectacolele tematice din fiecare seara. Echipa de animatie este foarte activa si cu siguranta va veti distra toata seara.

hotel sol nessebar resort bay, nessebar

3. Hotelul SOL Nessebar Resort (Bay), Nessebar, Bulgaria

SOL Nessebar Bay este unul dintre cele doua hoteluri de 4 stele din SOL Nessebar Resort, cel mai mare complex Sol Melia din Bulgaria. Situat la 2 km de orasul vechi Nessebar, intr-o zona mai retrasa, SOL Nessebar Bay este una dintre recomandarile noastre pentru vacante all inclusive in familie la tarife accesibile.

In hotelul SOL Nessebar Resort (Bay) veti gasi camere spațioase și cu vedere la mare, potrivite pentru familiile cu copii, mai ales cele de tip family rooms. Plaja din dreptul Sol Nessebar Resort este amenajata cu umbrelute si sezlonguri.

Masa este diversificata si satisface diferite gusturi, turistii putand alege dintre specialitatile locale si cele cu specific italienesc, spaniol sau nemtesc.

Punctul forte al complexului SOL Nessebar este aqua park ul plin de tobogane si activitati sportive spre incantarea maxima a copiilor. Parintii vor putea sa se relaxeze in voie la piscinele exterioare pentru ca echipele de animatie vor avea cu siguranta grija de cei mici.

Din peste 100 de impresii pe site ul Travel Planner, turistii au apreciat cel mai mult atmosfera din complex (9.3) alaturi de implicarea si atitudinea personalului (9.3), recomandand hotelul in proportie de 94%.

De reținut: Pentru rezervările efectuate in complexul SOL Nessebar Resort nu se poate garanta corpul de cazare.  În funcție de disponibilitate, oaspeții pot fi cazați fie în corpul Bay, fie în corpul Mare. Nu ratati cele mai tari spectacole pentru copii si programele de mini disco. Cu siguranta parintii vor avea cele mai frumoase amintiri alaturi de copii lor.

4. Hotelul SOL Nessebar Palace, Nessebar, Bulgaria

SOL Nessebar Palace este hotelul de 5 stele din SOL Nessebar Resort, situat intre cele doua hoteluri de 4 stele din complex, la aproximativ 50 m de plaja. aproape și de centrul orașului Nessebar.

Cu vederi spectaculoase catre Marea Neagra, modern și confortabil, SOL Nessebar Palace este recomandarea noastră pentru o vacanță de 5 stele, all inclusive, în familie. Este în topul preferințelor turiștilor care vin des pe litoralul bulgăresc pentru toate beneficiile: camere spațioase, băi mari, personalul amabil și, nu în ultimul rând, mâncarea buna.

Piscina exterioara și aqua park-ul fac deliciul celor mici, în timp ce adulții se pot răcori cu un cocktail delicios la terasa de lângă plajă. Cinele din restaurantele a la carte cu specific italian si spaniol, alaturi de spectacolele in aer liber din fiecare seara, devin experiente de neuitat la malul Marii Negre.

Majoritatea turiștilor Travel Planner apreciază hotelul Hotelul SOL Nessebar Palace în proporție de 85%, rating-ul hotelului de 8.4, fiind obținut din peste 176 de impresii.

De reținut: Pentru o vedere spectaculoasa, alegeti o camera cu vedere la mare la etajele superioare.

5. Hotelul SOL Nessebar Resort (Mare), Nessebar, Bulgaria

Al doilea hotel de 4 stele din complexul SOL Nessebar Resort este SOL Nessebar Mare. Similar ca structura de cazare cu SOL Nessebar Bay, SOL Nessebar Mare ofera turistilor acces la facilitatile complexului.

Situat in partea opusa de SOL Nessebar Bay, la aproximativ 100 m de plaja, SOL Nessebar Mare are avantajul amplasarii mai aproape de aqua park (30 m) si zona de terenuri de sport.

Camerele sunt confortabile si adaptate nevoilor familiilor cu copii, astfel ca SOL Nessebar Mare urca in topul preferintelor turistilor romani ce aleg an de an sa isi petreaca vacanta in Bulgaria. Este recomandarea Travel Planner atât pentru familiile cu copii, cât și pentru cuplurile de toate vârstele.

Majoritatea turiștilor Travel Planner apreciază hotelul Hotelul SOL Nessebar Mare in proporție de 88%, rating-ul hotelului de 8.8, fiind obținut din peste 196 de impresii.

De reținut: Alegeți o cameră cu vederea la mare. Dimineața și seara priveliștea este minunată. Pentru cei care isi doresc mai multa liniste, recomandam camerele duble cu vedere la parc.

6. Hotelul SOL Luna Bay, Obzor, Bulgaria

Hotelul SOL Luna Bay este perla lanțului hotelier spaniol SOL Melia. A primit premiul pentru cel mai popular hotel din Bulgaria, iar trei ani la rând a fost în lista celor mai bune 99 de hoteluri din lume. 

Amplasat direct pe plaja cu nisip din Obzor, SOL Luna Bay vine cu un pachet complet de servicii all inclusive, foarte apreciat atat de familiile cu copii cat si de grupurile de prieteni. Acest hotel a fost special construit pentru a oferi servicii all inclusive. Turiștii din toate colțurile Europei își petrec vacanțele alături de familii aici. Aqua Park-ul este o atracție pentru copii, având parte de animație și de mini disco. Piscina, sauna și jocurile de societate sunt o atracție pentru adulți. 

Camerele sunt spatioase, frumos mobilate, cu vederi spectaculoase spre Marea Neagra. Punctul forte al hotelului SOL Luna Bay este aqua park ul de langa hotel, unde cei mici se pot distra in voie cat e ziua de lunga. Activitatile multiple si programul de animatie variat, alaturi de servicii de masa foarte bune, fac din SOL Luna Bay una dintre cele mai bune optiuni de vacanta de pe litoralul bulgaresc.

Hotelul SOL Luna Bay este apreciat în proporție de 91%, rating-ul hotelului de 8.7, fiind obținut din peste 190 de impresii.

De reținut: Este locul ideal pentru cei care cauta putina relaxare, departe de agitatia specifica marilor statiuni.

7. Hotelul SOL Marina Palace, Nessebar, Bulgaria

Cel mai nou hotel intrat in familia SOL Melia este SOL Marina Palace.

Construit în anul 2010, Hotelul SOL Marina Palace este situat in apropierea centrului istoric din Nessebar (500 m), la aproximativ 250 m de plaja.

Piscina exterioara de la ultimul etaj ofera o panorama extraordinara spre Marea Neagra, iar camerele mari si confortabile se dovedesc cea mai buna varianta de cazare pentru cateva zile in Nessebar. 

100% recomandat de turistii Travel Planner, SOL Marina Palace este in continuare apreciat pentru atitudinea personalului (10) si amplasarea speciala (9.6), avand un rating de 9.2 pe siteul Travel Planner.

De reținut: Nu ratati un cocktail la sky bar ul hotelului. Imagine unica asupra golfului Nessebar va ramane mult timp in amintirea dvs

Ce spuneti? V-am facut curiosi sa incercati ofertele lantului SOL Melia? Noi credem ca merita cel putin o data sa experimentati serviciile acestor hoteluri din Bulgaria.

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Bulgaria?