Harta statiunilor de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre

Postat de
Harta litoralului bulgaresc al Marii negre

Bulgaria este renumita pentru plajele sale cu nisip fin, care pot varia de la genul de plaja plina de viată, cu facilitati pentru sporturi si pana la tipul de plaja calma si romantica.

Plajele de-a lungul coastei bulgare a Mării Negre pot fi situate în statiuni, între statiuni sau departe de sate, ascunse de lume, dar desigur nu de valurile marii si razele soarelui.

Nu conteaza ce tip de turism practicati, de familie ori aventură sau daca sunteti tipul de turist in cautare de soare, nisip si mare, veti fi fericiti să aflati că există o varietate de plaje, care pot răspunde la orice tip de criterii.

Unele dintre plaje oferă facilităti traditionale, cum ar fi umbrele, sezlonguri, restaurante barbeque, bungee jumping, trambuline, banane si facilitati pentru echitatie, în timp ce altele oferă facilitati pentru sporturi mai atractive cum ar fi: parasutism deasupra mării, surfing, scufundări sau kiteboarding.

Oriunde v-ati incadra, comandati un cocktail, puneti-va ochelarii de soare la ochi si bucurati-vă de priveliste.

Va prezentam si harta statiunilor de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre, pentru a va face o imagine de ansamblu, in cazul in care nu sunteti inca familiarizati cu satiunile bulgare, harta pe care o vom aprofunda, rand pe rand, in urmatoarele noastre articole.

Nu in ultimul rand, va reamintim ca la noi pe site gasiti unele dintre cele mai bune oferte de cazare la hoteluri de pe intreg litoralul bulgaresc, cu peste 270 de optiuni din care sa puteti selecta ce vi se potriveste mai bine!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Bulgaria?