La Scala Beach Thassos, plaja eleganta cu un decor aparte, din apropiere de Limenas

La Scala Beach Thassos (plaja La Scala) este o plaja unica pe aceasta insula, administrata de beach bar-ul cu acelasi nume si al carei decor surprinde inca de la prima vedere. La Scala Beach se afla in apropiere de Limenas si este potrivita turistilor dornici de distractie, caci aici se organizeaza unele dintre cele mai renumite petreceri pe timp de zi din insula Thassos, iar aspectul in sine al plajei, dar si serviciile, sunt printre cele mai pretentioase. 

Desi preturile de aici sunt putin mai ridicate, multi dintre turistii care au vizitat aceasta plaja s-au declarat incantati de decor si de atmosfera, chiar daca plaja nu este neaparat potrivita familiilor cu copii mici, tocmai pentru ca muzica se aude la un nivel destul de ridicat. 

Daca planuiesti o vacanta in Thassos si vrei sa incerci si plaja La Scala, gasesti mai jos o serie de detalii care-ti pot fi utile, iar la noi pe site cele mai bune oferte de cazare la hoteluri din Thassos, cu multiple optiuni din care sa poti selecta ce ti se potriveste mai bine.

Unde este La Scala Beach Thassos si cum poti ajunge la aceasta plaja

La Scala Beach Thassos se afla la doar 4 kilometri distanta de Limenas (Thassos Town), asadar la un drum de aproximativ 10 minute de cel mai mare oras de pe insula. 

O vei gasi pe drumul dintre Limenas si Skala Prinos (aflat la circa 12 kilometri distanta de La Scala Beach), iar plaja dispune si de o parcare privata, o parte dintre locurile de parcare fiind umbrite. 

Unii turisti au semnalat faptul ca in plin sezon, locurile de parcare pot fi insuficiente si ca poate deveni destul de dificil sa parchezi aici daca vii intr-o perioada aglomerata (lunile iulie si august), motiv pentru care este recomandat sa ajungi pana in ora 9, pentru a prinde atat loc de parcare, cat si sezlongurile apropiate de malul marii.  

la scala beach

Cum arata La Scala Beach Thassos si ce servicii gasesti aici 

Daca la capitolul locuri de parcare au existat in ultima perioada cateva plangeri, la capitolul aspect, majoritatea turistilor care au vizitat aceasta plaja sunt de parere ca decorul este deosebit de frumos. 

Designul La Scala Beach a fost gandit astfel incat toate elementele de decor sa se incadreze perfect intr-un cadru natural, asa ca vei intalni aici mobilier de lemn, multi palmieri, umbrele din stuf, podele albe si un beach bar cu o gama variata de cocktail-uri si alte bauturi. 

Preturile sezlongurilor variaza in functie de zona in care doresti sa stai, astfel ca e posibil ca in cazul in care vrei sa te asezi chiar la malul marii sa fii rugat sa faci o consumatie de minimum 10 euro/persoana de la bar, iar daca vrei sa stai intr-o zona mai indepartata, valoarea consumatiei/persoana poate scadea pana la jumatate. 

Exista si un mic ponton, pe care sunt insirate in plin sezon cateva sezlonguri, iar la plaja La Scala ai si optiunea sa inchiriezi baldachine, care sunt ceva mai incapatoare. 

Grecia este una din cele mai indragite destinatii de vacanta pentru romani. Daca doresti vacante in Grecia, inca prinzi reduceri pana la 20%! Orice s-ar intampla, esti protejat de ofertele superflexibile cu anulare gratuita!

La terasa beach bar-ului poti consuma bauturi sau poti servi cateva gustari calde sau reci, iar in imediata vecinatate exista si un restaurant, la care necesita sa faci rezervare din timp. Preturile sunt putin peste media tavernelor si restaurantelor din insula. 

Intrarea in apa este destul de lina, iar pe timp de vara sunt organizate diferite petreceri, motiv pentru care muzica dupa orele pranzului este la un volum destul de ridicat. Ia in considerare acest lucru daca intentionezi sa vii aici alaturi de copii mici, pentru care poate ai planuit un somn la umbra.  

Dupa lasarea serii, se intampla ca locul sa fie animat in continuare cu muzica tare si petreceri. 

Cand este recomandat sa vii la plaja La Scala  

Cea mai buna perioada in care ai putea sa faci o vizita la plaja La Scala din Thassos are legatura si cu tipul de experienta pe care ti-o doresti. Daca iti faci vacanta in varf de sezon, ai toate sansele sa gasesti aici aglomeratie, foarte multi tineri si petreceri animate. 

Pe de alta parte, daca vizitezi La Scala Beach Thassos la inceput de iunie sau la sfarsit de sezon, dupa a doua jumatate a lunii septembrie, este posibil sa o gasesti mai libera si implicit atmosfera sa fie una mai potolita. 

In septembrie, apa marii are in jur de 22-23 de grade, asadar inca este buna pentru cei care doresc sa inoate, iar in ceea ce priveste fluxul de turisti care viziteaza La Scala Beach, este foarte probabil ca acesta sa scada, prin urmare, vei gasi loc de parcare si sezlonguri mai usor. 

Concluzionand, La Scala Beach Thassos este genul de plaja mai eleganta, cu toate facilitatile necesare unei experiente placute, insa si cu preturi usor mai ridicate comparativ cu alte plaje din Thassos. Plaja merita vazuta gratie decorului frumos, insa e bine sa vii aici cat mai devreme daca te afli in Thassos in mijlocul verii.

Alte articole care te-ar putea interesa

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Grecia?