Parcul de distractii Luna Park Sunny Beach. Ce atractii gasesti aici, preturi si localizare

Daca ti-ai planificat o vacanta in Sunny Beach Bulgaria, cel mai probabil te intereseaza si care sunt atractiile principale din statiune, respectiv locurile in care te poti distra pe timp de seara, desigur, daca nu ti-ai propus sa te rezumi doar la a te relaxa in resort. 

Luna Park Sunny Beach este parcul de distractii din statiune, iar in sezonul de vara, seara de seara, atmosfera se anima aici prin intermediul tuturor atractiilor luminate care-si asteapta vizitatorii oferind la schimb clipe de adrenalina. 

Gasesti mai jos detalii utile despre Luna Park Sunny Beach, iar la noi pe site unele dintre cele mai bune oferte sejur Sunny Beach, cu peste 75 de variante de hoteluri dintre care sa-l alegi pe cel potrivit tie!

Unde este Luna Park Sunny Beach si cum poti sa ajungi aici 

Luna Park Sunny Beach mai este cunoscut si drept Sunny Beach Amusement Park, denumire sub care il vei gasi pe Google Maps, daca ai nevoie de indicatii de orientare la fata locului. 

Parcul de distractii este localizat in centrul statiunii, la o distanta destul de mica fata de plaja si in apropierea hotelurilor HVD Club Hotel BOR si Sentido Neptun Beach, asadar daca esti cazat in aceasta zona, ar trebui sa faci doar cateva minute pe jos pana la Luna Park. 

Daca esti cazat in extremitatea de sud sau de nord a statiunii si vrei sa o iei pe jos pana la Luna Park, ia in calcul o plimbare de circa jumatate de ora sau poate o cursa cu taxi-ul.

Spre exemplu, din zona de sud, respectiv Cacao Beach Club si pana la Luna Park, ai de mers pe jos aproximativ 2,8 kilometri, iar daca vii dinspre DIT Evrika Beach Club Hotel, ai de mers pana la parcul de distractii in jur de 1,5 kilometri pe jos. 

Principalele atractii din Luna Park Sunny Beach 

In cadrul parcului de distractii vei intalni atractii pentru toate categoriile de varsta, incepand cu saltele gonflabile si alte jucarii pentru cei mici si pana la rollercoaster-ul in care traiesti senzatii tari. 

Gasesti mai jos cateva dintre cele mai cunoscute atractii din Luna Park Sunny Beach: 

  • The Booster, atractia in care poti experimenta forta gravitatiei, de la o inaltime de 42 de metri si in care ai oportunitatea sa-ti testezi curajul. Desigur, nu este recomandata copiilor mici. O vei gasi foarte aproape de centrul plajei si vei observa ca in jurul ei se aduna o multime de curiosi dornici sa-i admire pe cei mai curajosi care aleg sa incerce aceasta experienta.
  • The Flyer, care te ridica la o inaltime de 40 de metri si care, cu ajutorul scaunelor sale rotative, te va face sa simti adrenalina pana in varful degetelor si sa ai senzatia ca zbori. Poti sa te bucuri si de o priveliste interesanta de sus si este o atractie potrivita si pentru familiile cu copii mai marisori. 
  • Mini Pirat Ship este o alta atractie interesanta pentru cei care cauta distractie in Luna Park Sunny Beach si este potrivita, de asemenea, familiilor cu copii. 
  • Rollercoaster-ul The Loop este preferat de catre cei care cauta senzatii extreme de cadere in gol, curbe stranse, sectiuni in care accelereaza rapid si nu in ultimul rand, adrenalina la maximum. The Loop nu este recomandam copiilor mici. 
  • Casa Bantuita, locul in care fantomele, monstrii, scheletii si Frankenstein iti pun curajul la incercare. Evident, nici aceasta atractie nu este recomandata copiilor mici si persoanelor cu probleme cardiace. 
  • Masinutele electrice sau Bumper cars – le stii cel mai probabil din parcurile de distractie autohtone. Oare vei reusi sa conduci fara sa lovesti vreuna dintre celelalte 11 masinute participante la trafic? 🙂 

Preturi si program parc de distractii Luna Park Sunny Beach 

Luna Park Sunny Beach este deschis zilnic in sezonul cald, dupa cum urmeaza:

  • luni – vineri, intre orele 17.00 – 00.00
  • sambata – duminica , intre orele `15.00 – 00.00

Programul parcului de distractii poate suferi modificari de la un sezon la altul, asadar iti recomandam ca inainte sa mergi aici, sa te interesezi care este programul actual. Poti accesa aici pagina de Facebook a parcului.

Preturile in Luna Park difera in functie de atractia pe care o alegi, iar sistemul de plata functioneaza cu jetoane, pe care trebuie sa le iei de la casele de bilete. Exista insa si mai multe tipuri de abonamente (pachetul Adrenaline pentru adulti, pachetul Kids pentru cei mici) sau oferte cumulate cu intrarea la Action Aquapark, parcul acvatic din Sunny Beach. 

Un tur intr-o atractie a parcului de distractii Luna Park costa intre 4-10 leva. 

Fiind cea mai cunoscuta si animata statiune de pe litoralul bulgaresc, Sunny Beach devine si destul de aglomerata in plin sezon, asadar, daca iti vei face vacanta aici in luni iulie sau august, asteapta-te sa gasesti destul de multa aglomeratie si in zona Luna Park, respectiv sa fii nevoit sa astepti in unele cazuri la cozi pentru a te putea da in anumite atractii. 

Iti recomandam ca inainte sa te urci/sa-ti urci copiii intr-una dintre atractiile acestui parc, sa te asiguri ca respecti limitele de varsta/de intaltime/greutate afisate si indicatiile personalului de la fata locului. Totodata, evita sa te urci in atractii cu miscari prea bruste sau care te ridica la inaltimi mari daca stii ca ai rau de inaltime, probleme cardiace sau daca ai luat o cina prea consistenta inainte. 

In concluzie, Luna Park Sunny Beach este pentru tine daca-ti place atmosfera din parcurile clasice de distractii, alaturi de toate atractiile specifice, clipe de adrenalina, animatie, luminite si galagie sau daca vrei sa-i duci pe cei mici intr-un loc colorat in care sa-si consume energia. In cazul in care decizi sa vizitezi acest parc de distractii, asteptam cu interes si feedback-ul tau. 

Totodata, iti readucem aminte ca pe travelplanner.ro gasesti cele mai bune oferte sejur Sunny Beach, cu o multime de variante din care sa poti alege hotelul ideal pentru tine!

Alte articole despre Sunny Beach

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Bulgaria?