Cluburi Nisipurile de Aur, Bulgaria. Despre viata de noapte si distractie in aceasta statiune bulgareasca

Nisipurile de Aur este cea mai cunoscuta statiune de pe litoralul bulgaresc si totodata una dintre preferatele romanilor atunci cand vine vorba de concediile de vara peste hotare intr-un loc apropiat de casa, mai ales ca este genul de statiune care are ceva de oferit pentru toate categoriile de varsta. 

Daca te numeri printre cei care aleg sa-si faca vacanta aici cu gasca de prieteni sau in cuplu si esti interesat de atmosfera din timpul serilor, e posibil ca detaliile din acest articol sa-ti fie de ajutor. 

Totodata, daca nu te-ai hotarat inca unde anume ai vrea sa te cazezi si vrei sa mai studiezi mai multe variante de cazare, poti face pe pagina cu hoteluri in Nisipurile de Aur, sau poti sa vezi toate ofertele de pe litoralul bulgaresc.

Care este atmosfera pe timp de seara in Nisipurile de Aur

Spre deosebire de alte statiuni de pe litoralul bulgaresc, Nisipurile de Aur se caracterizeaza printr-o atmosfera destul de animata odata cu venirea serii, insa daca esti interesat in mod special de aceasta caracteristica, trebuie sa stii ca Sunny Beach sta mai bine la capitolul distractie de noapte decat Nisipurile de Aur. 

Cu toate acestea, exista o multime de cluburi si terase si in Nisipurile de Aur, iar atmosfera devine vibranta in varf de sezon, dupa orele 21-22. 

Sunt locuri in care se poate asculta muzica live, pub-uri unde se canta karaoke, dar si cluburi si discoteci, unde DJ-ii intretin atmosfera. In unele locuri vei intalni chiar si petreceri cu spuma. 

Majoritatea cluburilor si barurilor de noapte le vei intalni de-a lungul promenadei din centru, asadar daca vrei sa te cazezi cat mai aproape de zona cu distractie, alege un hotel pozitionat central. Ai nevoie de indicatii referitoare la locul in care sunt cele mai multe cluburi? Intreaba localnicii de Party Street 🙂 

Daca in schimb vrei sa ai parte de liniste pe timp de seara, insa in mod exceptional sa iesi o seara sau doua ca sa petreci in club, te poti orienta catre un hotel din extremitatile statiunii, unde atmosfera va fi mai linistita. 

P.S: Daca se intampla sa-ti faci vacanta in Nisipurile de Aur in extrasezon, nu te astepta totusi sa gasesti toate aceste locuri deschise. In general, cea mai mare distractie in statiune este in lunile iulie si august. 

Cluburi Nisipurile de Aur, baruri si alte locuri cu distractie de noapte 

Asa cum spuneam inca de la inceput, daca te afli in Nisipurile de Aur si vrei sa te distrezi odata cu lasarea serii, stai linistit, vei avea unde sa faci asta. Gasesti mai jos cateva nume de cluburi/baruri din statiune, carora li se adauga si multe altele, mai ales ca e posibil ca de la un sezon la altul sa se deschida si locuri noi. 

The Dolphin Bar – acesta este locul in care sunt organizate celebrele petreceri cu spuma, de regula de doua ori pe saptamana. Barul este construit pe doua etaje, iar la parter te poti bucura si de piscina. Cei de la Dolphin Bar au anuntat ca prima petrecere care va avea loc aici in 2022 este programata pe 26 mai. Daca esti interesat de tot calendarul evenimentelor organizate aici si daca vrei sa cumperi bilete, poti accesa acest link

PR Club este un club deschis din 2005 in Nisipurile de Aur si este localizat langa Hotel International. Aici se organizeaza petreceri animate de DJ renumiti, intr-un decor elegant. Locul are sisteme de sonorizare si de iluminare performante, iar in plin sezon, devine destul de aglomerat. Desi are review-uri pozitive si muzica este descrisa ca fiind buna, unii dintre turistii care au petrecut aici au relatat ca au existat momente in care organizarea cu rezervarile nu a fost tocmai cea asteptata. Poti afla mai multe despre programul din sezonul urmator de pe pagina oficiala de Facebook a clubului. 

Arrogance Music Factory este un alt club destul de cunoscut in statiune pentru atmosfera de distractie pe timp de noapte, descris de catre unii turisti ca fiind relativ spatios, mai ales ca are amenajate 5 incaperi cu stiluri muzicale diferite, astfel incat muzica sa fie pe gustul majoritatii clientilor. 

Clubul este amplasat in vecinatatea Hotel&SpaAstera, insa ramane de vazut daca va mai functiona incepand cu sezonul 2022. 

Disco Malibu, un alt loc de distractie pe timp de noapte din Nisipurile de Aur pe care il vei gasi tot in zona de centru a statiunii, iar pentru a-ti face o idee despre muzica si atmosfera de aici, gasesti mai jos si un video filmat aici in 2020

Bonkers Disco, un club destul de greu de ratat daca te plimbi prin zona de centru a statiunii, tocmai pentru ca este localizat fix langa Bar Playboy – unde doua picioare uriase de dama troneaza la intrare 🙂 

Cu toate acestea, desi sunt lipite, cluburile au activitate separata.  

Pe de alta parte, daca vrei sa te limitezi la baruri cu o atmosfera ceva mai linistita, unde sa poti savura un cocktail dupa apus, te poti orienta si catre barul din Turnul Eiffel in varianta sa mai mica, pe care-l vei gasi tot in centrul statiunii, catre un bar cu karaorke sau catre altele precum Muppet, The White Lady, Daiquiri Cocktail Bar. Nu uita totusi sa le cauti inainte pe internet pentru a citi cateva recenzii sau pentru a verifica daca mai sunt deschise. 

Preturi cluburi Nisipurile de Aur. Cat costa cocktail-urile, intrarea si alte detalii 

Preturile din cluburile de pe litoralul bulgaresc nu le intrec pe cele din Romania, dupa cum au relatat turistii care si-au petrecut vacantele aici in ultimele sezoane, asadar nu vei plati mai mult decat ai face-o daca ai fi in Mamaia sau in Vama Veche, ba, din contra. Acest lucru este valabil si pentru Nisipurile de Aur, insa si aici, preturile pot varia de la o locatie la alta si, in mod evident, in functie de ce anume alegi sa consumi.

Daca iesi in club si vrei sa bei o bere, vei avea de platit de la 5-6 leva in sus . Pentru un cocktail asteapta-te sa platesti in jur de 12 leva sau mai mult, insa ia in considerare ca unele locatii au si un fel de happy hour sau oferte de genul 1+1 gratis. 

Mai trebuie mentionat si faptul ca preturile au cunoscut si vor cunoaste in continuare o usoara crestere in urmatoarea perioada, in urma pandemiei, asadar e posibil sa sesizezi mici diferente intre preturile din sezonul 2021 si cele din 2022.  

Unele cluburi impun o taxa de acces – 10 leva (dupa cum au raportat unii dintre turistii care au vizitat Nisipurile de Aur in sezonul 2021). 

E recomandat totusi sa ai bani marunti (leva bancnote) la tine atunci cand iesi in cluburi aglomerate, pentru a evita situatia in care la bar nu are sa-ti dea rest, etc. 

Exista si cluburi cu evenimente mai complexe, cum ar fi The Dolphin Bar, unde pretul intrarii este ceva mai piperat, insa in respectiva suma sunt incluse accesul pe mai multe zile si o serie de alte beneficii. Poti arunca o privire aici pe preturile biletelor pentru evenimentele programate in 2022. 

Concluzionand, daca ai ales sa-ti petreci vacanta in Nisipurile de Aur si vrei sa testezi viata de noapte de aici, ai toate sansele sa gasesti ceva pe placul tau, pentru ca statiunea are cate ceva pentru fiecare, iar cluburile au, la randul lor, animatie si muzica diferite – asadar, nu-ti face probleme ca te vei plictisi, caci sunt sanse zero 🙂 

Nu uita ca pe travelplanner.ro gasesti unele dintre cele mai bune oferte de vacanta Nisipurile de Aur, cu peste 65 de hoteluri din care sa-l poti alege pe cel potrivit pentru tine!

Alte articole despre Nisipurile de Aur

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Bulgaria?