TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Mediterranean Resort Riviera Olimpului 2024

4 stele
Riviera Olimpului, Grecia - Vezi pe hartă

9.6
100%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
9
Camere
9.5
Mancare
10
Personal
10
Atmosfera
9.5
Facilitati
9
Calitate / pret
10
Impresii pe Hotel Mediterranean Resort

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Mediterranean Resort

Impresii pe Hotel Mediterranean Resort

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
9.3

Vacanța Grecia

Camerele arată bine Personal drăguț și atent Hotel aproape de mare

Arata mai mult

9.3

Minivacanta de 1 Mai

Un hotel super OK, chiar daca cele 4 stele afisate nu sunt decat 3 poate 3 si 1/2 comparativ cu alte hoteluri de 4 stele (am fost avertizat de acest aspect de catre agentul Travel Planner inca inainte de a face rezervarea, dar pot spune ca totul a fost fff bine). Hotelul este mai mult decat ceea ce ai avea nevoie pentru o cazare foarte buna la nivelul de pret platit. Singurul lucru care a fost "deranjant" a fost faptul ca ni se facea patul si ordine in camera in fiecare zi, indiferent cat de mult ne straduiam sa lasam totul intr-o ordine "aproape perfecta" in camera. Cand reveneam in camera se observa faptul ca se intrase in camera: patul era perfect aranjat, curatenie impecabila, cosul de gunoi golit ... si toate acestea fara a se simti faptul ca lucrurile personale ar fi fost deranjate in vre-un fel anume. Ca sa fiu carcotas pot spune ca in camera in care am stat (vedere spre mare, ultimul nivel) ceea ce putea fi imbunatatit ar fi: un frigider mai modern, mici interventii in baie (instalatii si dotare), geamuri termopan de o mai buna calitate. Revin insa si spun ca pentru pretul platit (520 lei pt. 3 nopti cazare cu demipensiune) totul a fost fff bine. Dotarile generale ale hotelului sunt ok pentru cineva care nu are pretentii decat pentru cazare si masa. Celelalte servicii prezente: piscina si spa sunt minimale. Barul hotelului este unul modest, dar OK pentru o cateva momente de relaxare in intimitate. Personalul hotelului este amabil si saritor. Multe aprecieri pentru intreg personalul dar in mod special fetei de la restaurant pe nume Xenia care ne-a servit la masa din prima pana in ultima zi de sejur. Masa in restaurant a fost in regim de bufet suedez (mic dejun si cina). Feluri de mancare variate, bine gatite si pe gustul tuturor. Felurile principale au fost acompaniate de numeroase salate si fructe. Intodeauna cand o tava se golea imediat era inlocuita cu una plina si nu aveai sentimentul ca cineva te-ar supraveghea sa vada ce si cat pui in farfurie. Dimineata sucuri, ceai, cafea, lapte la alegere. Seara insa lipsea orice fel de bautura, chiar si pentru un pahar de apa trebuia sa platesti (erau puse pahare pe masa numai daca solicitai ceva de la bar; bautura insa iti era servita la masa de catre personalul restaurantului care facea orice pentru ati intra in voie). Pozitia hotelului este una buna-foarte buna. Zona este mai aerisita decat centrul statiunii, ai sanse sa gasesti mai usor loc de parcare, mai putina agitatie decat in zona centrala. Localizare (aproximativ 400 m de centru, 100m de mare/plaja). Ideal ar fi fost o pozitionare in vecinatatea plajei.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Mediterranean Resort

Intrebari frecvente despre Hotel Mediterranean Resort

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.