TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Lagomandra Hotel Spa Sithonia Grecia. 2024

4 stele
Sithonia, Halkidiki, Grecia - Vezi pe hartă

8.1
86%
7 impresii
7 impresii
Impresiile Travel Planner (7)
Amplasare
8.1
Camere
8.4
Mancare
8
Personal
7.8
Atmosfera
8.1
Facilitati
7.7
Calitate / pret
8.1
Impresii pe Lagomandra Hotel Spa

7 impresii reale, verificate 100% - Lagomandra Hotel Spa

Impresii pe Lagomandra Hotel Spa

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
8.1

Un hotel de 3 stele in realitate

Hotelul este recomandabil pentru alte vacante, ofera conditii decente de cazare si facilitati conform descrierii. Insa un dezavantaj este faptul ca este izolat, lipseste atmosfera tipica strazii pline de taverne. Raportul calitate/pret nu avantajeaza hotelul.

Arata mai mult

5.6

Dezamagire

Hotelul este complet izolat de orice (alt hotel, orase, magazine restaurant). Singurul loc unde se poate servi masa de pranz este tavern loc . Cel mai apropiat oras este Neos Marmaras la 5 Km unde se gasesc foarte greu locuri de parcare. Pe plaja lor sezlongurile se platesc chiar daca esti cazat in hotelul lor si faci si consumatie de la bar. Pretul pentru primele 3 randuri de sezlonguri de la mare este de 8 euro iar pentru urmatoarele randuri 6 euro. Nu poti face plaja nici la piscine si nici pe plaja inainte de ora 9 sau dupa ora 19 pentru ca sezlongurile sunt legate in pozitie verticala cu lanturi si lacate iar dimineata se sta si cate 30 de minute la coada sa iei bon pentru sezlong.

Arata mai mult

8.3

O vacanta reusita.

Un hotel mare cu diferite posibilitati de ati petrece timpul, plaja foarte aproape, piscina mare si curata, camera destul de mare pt 2 persoane, balcon mare cand masa si scaune. Curatenia in camera se facea in fiecare zi cu completare de materiale pt baie( sampon, gel de dus, crema)....baia mica cu cada si perdea....

Arata mai mult

9.1

Excelent impreuna cu familia mea (4 familii)

Hotelul este superb asezat, camerele curate, curatenie zilnic, mancare excelenta, in pemanenta se investeste, personalul foarte amabil.

Arata mai mult

8.7

Vacanta reusita

Hotel care si merita cele 4stele:curat civilizat,personal atent cu turistii.

Arata mai mult

8.7

Vacanta reusita

Hotel care si merita cele 4stele:curat civilizat,personal atent cu turistii.

Arata mai mult

9.1

a fost un sejur foarte foarte reusit.

merg al 3 an, deci este super, pentru o familie care merge la odihna. pentru o familie mai tanara nu sunt conditii foarte multe de distractie.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Lagomandra Hotel Spa

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.