TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

Asigurari de calatorie

Asigurari medicale si asigurari storno pentru vacante fara griji

Ti-ai ales destinatia, insa nu uita de asigurarea de calatorie, care te poate scuti de costuri neprevazute pe durata vacantei tale. Mai jos, poti afla tot ce trebuie sa stii despre politele de asigurare. Asigurarea privata de calatorie este un serviciu optional, dar recomandat. Desi nu este obligatorie, este recomandata incheierea unei polite de asigurarea privata de calatorie in afara tarii, indiferent de scopul calatoriei, deoarece sunt asigurate o gama larga de riscuri ce pot aparea pe durata calatoriei.

Poti opta pentru mai multe tipuri de asigurare de calatorie.

  • Asigurarea medicala pentru vacante si calatorii in strainatate de tip TURIST acopera cheltuielile aferente tratamentului medical pe durata calatoriei in strainatate, precum si cheltuielile de repatriere medicala sau repatriere in caz de deces, ca urmarea a producerii unui risc asigurat. Vezi conditiile de asigurare privind polita de calatorie in strainatate de tip TURIST
  • Asigurarea complexa (storno) pentru vacante si calatorii in strainatate de tip TURIST PLUS PREMIUM include atat riscul de anulare a calatoriei datorita unor evenimente neprevazute cat si polita de asigurare medicala valabila pe durata calatoriei. Mai multe informatii cu privire la conditiile de asigurare privind polita de calatorie in strainatate de tip TURIST PLUS PREMIUM .

Deasemenea, exista si pachete speciale pentru familii, de business, pentru grupuri, studenti sau pentru iubitorii de sporturi EXTREME.

Costurile unei polite de asigurare de calatorie sunt minime. Cele mai solicitate polite de asigurare medicala sunt cele de tip TURIST. Tarifele variaza de la:

  • 61 lei / persoana pana in 65 ani pentru o calatorie de la 2 pana la 7 zile
  • 71 lei / persoana pana in 65 ani pentru un sejur de 7 nopti / 8 zile.

La tarifele politelor de asigurare pentru seniori (peste 65 ani) se aplica majorari in functie de categoria de varsta si durata.

Nu uita! Pentru orice informatii legate de politele de asigurare, consultatii Travel Planner iti stau la dispozitie.

Arata mai mult