TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
Travel Planner
“O vacanta placuta”
“Este prima oara cand am avut contact cu angentia dumneavoastra. Am ales-o de pe internet si nu aveam nici o cunostinta care sa mai fi colaborat cu dumneavoastra. Din aceasta cauza am fost putin ingrij...”
ZARIF, 39 ani
Vezi toate impresiile (21294)   
%
dintre clientii nostri ne recomanda
119400
clienti Travelplanner
53989
clienti multumiti
9.56722
notele clientilor
12 ani
de experienta
26
de premii
31083
vancate organizate
21294
recenzii clienti
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Avem 12 ani experienta

O vacanta reusita incepe cu alegerea agentiei de turism. De 12 ani organizam eficient si in siguranta vacante la un pret convenabil.

Suntem specializati pe destinatiile pe care le oferim si vizitam locatiile pe care le propunem. In cei 12 ani de activitate am acumulat o experienta bogata. Suntem mandri sa ne numaram printre putinele companii care pun accentul pe satisfactia clientului.

Ne canalizam eforturile spre calitatea serviciilor si satisfactia clientilor nostri.

Activitatea noastra este apreciata

In cei 12 ani de activitate am organizat peste 30.000 de vacante pentru peste 120.000 de turisti si am primit peste 16.000 de impresii.

98% dintre turistii nostri au fost multumiti de serviciile pe care le oferim si ar recomanda serviciile noastre prietenilor.

Ne recomanda corectitudinea, flexibilitatea si eficienta in comunicare. Servicii de urgenta 24 de ore, 7 zile pe saptamana la dispozitia ta. Proceduri foarte stricte si fara eroare in procesul de rezervare a vacantei tale. Ne place sa fim foarte bine organizati.

Premii, diplome, trofee

De-a lungul timpului am primit 26 de premii si trofee pentru activitatea noastra de la asociatii profesionale si institutii de stat.

Ne bucuram de aprecierea partenerilor si a hotelurilor colaboratoare care de asemenea ne-au acordat numeroase premii si recunoasteri.

Nu am fi putut obtine aceste aprecieri fara ajutorul celor care au avut incredere in noi, asadar va multumim.