Oferim gratis 11 tone de benzina sau motorina.

vezi detalii
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
“Odihna mult așteptată”
“Foarte mulțumită de colaborare. Am primit în timp util toate informațiile necesare pentru a avea un sejur fără probleme. Agenții sunt foarte amabili și înclinați spre doleanțele clienților. Cu siguran...”
Ioana, 47 ani
Vezi toate impresiile (34529)   
%
dintre clientii nostri ne recomanda
325600
turisti Travelplanner
9.65415
notele clientilor
16 ani
de experienta
32
de premii
102321
vancate organizate
315832
clienti multumiti
34529
recenzii clienti
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Avem 16 ani experienta

O vacanta reusita incepe cu alegerea agentiei de turism. De 16 ani organizam eficient si in siguranta vacante la un pret convenabil.

Suntem specializati pe destinatiile pe care le oferim si vizitam locatiile pe care le propunem. In cei 16 ani de activitate am acumulat o experienta bogata. Suntem mandri sa ne numaram printre putinele companii care pun accentul pe satisfactia clientului.

Ne canalizam eforturile spre calitatea serviciilor si satisfactia clientilor nostri.

Despre Travel Planner

Viziunea noastra: Aducem plus de valoare turistilor nostri prin experiente de vacanta excelente

Misiunea noastra: Suntem dedicati sa ajutam responsabil orice familie sa planifice vacante rapid si eficient la un pret convenabil

Strategiile noastre: KISS (Keep it stupid simple) & Go Optimize! Go & Invest in ourselves! Go Social & Communicative! Go Creative & Consistent! Go Channeling! Go Branding! Go Digital!

Valorile noastre:

  • Creativitate: Suntem deschisi la solutii inovatoare digitale si creative!
  • Rezultate vizibile: Devenim tot mai buni in fiecare zi!
  • Armonie si Colaborare: Ne respectam si colaboram
  • Responsabilitate: Suntem proactivi si responsabili!
  • Energie si Dedicare: Punem suflet si energie in ceea ce facem!

Activitatea noastra este apreciata

In cei 16 ani de activitate am organizat peste 30.000 de vacante pentru peste 150.000 de turisti si am primit peste 21.000 de impresii.

98% dintre turistii nostri au fost multumiti de serviciile pe care le oferim si ar recomanda serviciile noastre prietenilor.

Ne recomanda corectitudinea, flexibilitatea si eficienta in comunicare. Servicii de urgenta 24 de ore, 7 zile pe saptamana la dispozitia ta. Proceduri foarte stricte si fara eroare in procesul de rezervare a vacantei tale. Ne place sa fim foarte bine organizati.

Premii, diplome, trofee

De-a lungul timpului am primit 26 de premii si trofee pentru activitatea noastra de la asociatii profesionale si institutii de stat.

Ne bucuram de aprecierea partenerilor si a hotelurilor colaboratoare care de asemenea ne-au acordat numeroase premii si recunoasteri.

Nu am fi putut obtine aceste aprecieri fara ajutorul celor care au avut incredere in noi, asadar va multumim.