Rezerva o vacanta in Bulgaria si poti castiga cel putin 1 plin de benzina. Oferim gratis 11 tone combustibil

vezi detalii
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

Cele mai bune oferte cazare la hoteluri din Ammouliani Grecia - Vacante 2024

Impresii despre vacanta in Ammouliani, Grecia

Obisnuim sa intrebam turistii nostri despre experienta lor din vacanta pe care au petrecut-o in insula Ammouliani. Mai jos veti gasi cateva comentarii, pareri sau impresii despre hotelul sau sejurul petrecut in Ammouliani Grecia.

Arata mai mult

we plan,
you review
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

De ce sa alegeti Insula Ammouliani?

Este intima si linistita. Insula este mica iar majoritatea populatiei este condensata in zona portului, unde se afla si cele mai multe restaurante, locuri de cazare si de distractie pentru turisti. Faptul ca nu a fost expusa masei de turisti estivali atat de mult a facut-o sa isi pastreze inocenta si stilul clasic, fara a abuza de complexe hoteliere si resorturi de lux, dar in acelasi timp oferind confortul necesar unei excursii.

Ofera o varietate de plaje si golfuri. Sunt multe plaje cu nisipuri aurii si albe de-a lungul coastei unde turistii isi pot gasi refugiu, majoritatea accesibile pe jos, cu bicicleta, masina sau chiar cu cartul.

Plaja Alikes din vestul insulei este cea mai populara pentru ca este mare, detine un spatiu de camping, sezlonguri, o cantina si o cafenea. inotul si sporturile nautice sunt populare in aceasta zona.

Alte plaje placute sunt Ai-Giorgis si Megali Ammos, unde va puteti bucura de privelisti deosebite si de taverne cu fructe de mare, Tsaka, o plaja izolata si neatinsa din nordul insulei, sau Faka, un alt loc linistit si foarte bun pentru pescuit.

Este deschisa explorarii. In afara de linistea plajelor, in Ammouliani se pot face si plimbari la picior, cu bicicleta sau cu masina. Locuri care merita vizitate sunt santierul naval Arganas si biserica Aghion Nikolaos.

O alta metoda de explorare este un tur cu barca cu opriri la plajele de pe toata coasta insulei, turdisponibil zilnic din port.

Vizitarea grupului de insulite Denia din apropiere este o alta activitate ofertanta pentru barca. Acolo veti gasi plaje mici si frumoase, potrivite pentru pescuit.

Oamenii sunt calzi si primitori. Populatia insulei este de aproximativ 500 de locuitori permanenti, iar pe timpul verii numarul de oameni poate ajunge la 5000 datorita turismului. Oamenii de acolo sunt ospitalieri si bucurosi de vizite.

Important de retinut despre Ammouliani:

  • Cum ajungeti pe insula: Puteti ajunge pe insula luand feribotul din Trypiti, care se afla la aproximativ 10 kilometri de Ouranopolis, in peninsula Muntele Athos. De acolo pleaca cele mai multe feriboturi catre Ammouliani.
  • Unde va cazati: Sunt cateva hoteluri unde va puteti caza: Hotel Ismini, Hotel Thalassa, Hotel Ammouliani,Hotel Sunrise sau complexul Agionissi Resort. in afara de acestea mai exista hanuri, vile si apartamenterustice pe care multi turisti le prefera datorita ospitalitatii proprietarilor si al specificului rustic.
  • Ce mancati: Fiind o asezare insulara, fructele de mare si pestele vor fi prezente in prim-plan la cantinele si tavernele de pe plaje si din oras, dar meniurile sunt de asemenea bogate in salate si mancare traditionala greceasca.

Insula Ammouliani este o destinatie recomandata celor care iubesc intimitatea si sentimentul de coplesire pe care il ofera un loc inconjurat de ape, celor care iubesc natura si frumusetea nealterata a acesteia. Ea va asteapta cuminte si linistita sa ii testati plajele argintii si apele albastre.

Arata mai mult