Nu ratati super ofertele A-hotels Bulgaria. Pana la -45% reducere (expira vineri)!

vezi detalii
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

Hoteluri superior Bulgaria

Hotelurile incluse in aceasta sectiune ofera servicii de top, pretul acestora reflectand, in mare majoritate, categoria din care fac parte. Criteriul de baza este reprezentat de calitatea serviciilor. 

Pret: Veti gasi situatii cand tariful este sub media categoriei, acestea fiind hoteluri cu un raport calitate/pret foarte bun. In cazul in care unele dintre aceste unitati de cazare au reduceri, ele reprezinta o oferta avantajoasa. Aceste hoteluri ofera toate conditiile potrivite pentru a petrece o vacanta fara sa fii nevoit sa parasesti hotelul pentru a beneficia de o serie de servicii precum spa, restaurante sau entertainment. 

In general sunt bine si foarte bine dotate la capitolul facilitati pentru cei mici, majoritatea avand cel putin tobogane, mini aqua park sau chiar aqua park. 

Majoritatea hotelurilor superioare sunt localizate chiar pe plaja sau in imediata apropiere a acesteia, au un all inclusive de calitate si, cu cateva exceptii, au animatie, sezlonguri si umbrele gratuite la plaja, ofera servicii spa, iar in unele cazuri aceste SPA-uri ofera inclusiv servicii foarte bune de recuperare, diverse terapii si alte tratamente.

nota: Hotelurile au fost selectate in urma experientelor avute chiar de catre consultantii Travel Planner la fata locului (ceea ce inseamna ca ne poti solicita, la nevoie, pareri obiective sau informatii suplimentare), dar si in urma experientelor si a feedback-ului primit de la clientii Travel Planner..Nu in ultimul rand, ne bazam pe informatiile de ultima ora pe care agentia noastra le primeste din partea partenerilor.

Pentru o calitate mai buna a serviciilor poti incerca categoria hotelurilor Premium.


Arata mai mult