TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

Cele mai frumoase orase si statiuni litoral Bulgaria 2024

Oferte in cele mai populare statiuni - Bulgaria 2024

Daca va intrebati ce statiuni sa alegeti pe litoral in Bulgaria, nu raspundem cu un nume sau un hotel. Noi recomandam cazarea potrivit modului vostru de relaxare si a bugetului de care dispuneti. Sunny Beach, Nisipurile de aur, Varna, Albena, Nessebar sunt intre optiunile de top ale turistilor nostri, dar vacantele sunt diferite pentru fiecare. Noi am ales in oferta o selectie hoteluri de 3,4 si 5 * cu optiuni de demipensiune sau ultra all-inclusive care va asigura maxim confort si optiuni de activitati dupa plaja. 98% dintre clientii nostri sunt multumiti. Noi ne ocupam sa aveti cele mai bune conditii de cazare all-inclusive sau demipensiune, voi doar va bucurati de sejur si vizitati obiectivele turistice pe litoralul bulgaresc. Intrebati-ne! Consultantii nostri au intotdeauna o recomandare potrivita pentru voi.

Arata mai mult

Oferte in alte statiuni pe litoralul Bulgariei 2024

Regiunea Varna este preferata pentru o vacanta la mare pentru ca este mai aproape de Romania. Principalul oras din regiune este Varna care se afla relativ aproape de cele 3 statiuni, si la numai 300 km de Bucuresti. Statiuni: Nisipurile de Aur, Constantin si Elena, Albena, Balchik, Sunny Day.

Regiunea Burgas: Pentru ca este putin mai departe de Romania, multi aleg sa-si petreaca concediul in statiunile din zona Varna, insa toti cei care au mai mers cca 70-80 km spre Sud de Varna au constatat ca merita. Din punctul nostru de vedere este partea sudica a litoralului bulgaresc este o destinatie de vacanta mai completa, cu mai multe posibilitati de agrement si de petrecerea a timpului. Statiuni: Sunny Beach, Elenite, Obzor, Nessebar, Pomorie, Duni, Propolis

Pe blogul nostru vezi gasi tot ce trebuie sa stii despre vacantele in despre statiunile Albena, Nisipurile de Aur si Obzor.

Arata mai mult

Ofertele momentului pentru vacante in statiunile de pe litoralul Bulgariei 2024

Litoralul bulgaresc este impartit in 2 regiuni importante. In nord regiunea Varna iar in Sud regiunea Burgas. Cele mai importante statiuni si totodata cele mai populare sunt Nisipurile de Aur (nord) si Sunny Beach (sud), ultima fiind cea mai mare si mai diversificata destinatie de vacanta din Bulgaria.

Te-ar mai putea interesa in Bulgaria

Arata mai multe categorii de oferte din Bulgaria
Favorite

Articole despre vacantele in statiunile mai putin cunoscute din Bulgaria

Litoralul din Bulgaria este una dintre destinatiile preferate ale romanilor pentru vacanta de vara, iar pe langa statiunile faimoase si deosebit de apreciate de la malul Marii Negre precum Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Albena si altele, vecinii bulgari se pot lauda si cu o serie de statiuni mai mici si mai putin familiare, care insa pot merita atentia ta.

Intrebari frecvente despre statiunile de pe litoralul bulgaresc

Care sunt cele mai importante statiuni din Bulgaria?

Albena, Nisipurile de Aur si Sunny Beach sunt cele mai importante statiuni din BG. Sunny Beach este cea mai mare si mai animata statiune din Bulgaria. Nisipurile de Aur este cea mai mare statiune apropiata de granita cu Romania (situata in nordul litoralului). Albena este cea mai potrivita si solicitata statiune pentru copii de pe litoralul bulgaresc.

Care sunt cele mai apropiate statiuni de Romania?

Albena, Nisipurile de Aur, Balchik, Constantin si Elena sunt cele mai apropiate statiuni de granita cu Ro. Statiunea Balchik si zona Kavarna de langa Balchik se afla la o distanta de 250 km fata de Romania, Albena se afla la 280 km, Nisipurile de Aur la 300 km, iar Constantin si Elena la 315 km. Din Bucuresti, distantele se parcurg in aprox 3-4 h in functie de ruta aleasa.

Care este statiunea cea mai potrivita pentru familii cu copii?

Bulgaria este in general o destinatie unde familiile cu copii se simt foarte bine asadar majoritatea statiunilor sunt potrivite familiilor cu copii.

Se remarca insa Albena, Nisipurile de Aur si Obzor. In Albena plaja se intinde pe o suprafata mare, iar intrarea in apa este lina (pana la 100 m in larg). Aici majoritatea hotelurilor ofera servicii dedicate familiilor cu copii in regim all inclusive. O parte dintre hoteluri sunt family clubs (hotelurile Primasol, Vita Park), ce ofera acces gratuit la AquaMania, unul dintre cele mai mari aquaparcuri din Bulgaria.

Care este cea mai animata statiune din Bulgaria?

Sunny Beach este cea mai animata statiune de pe litoralul bulgaresc. Aici veti gasi atat hoteluri mari de tip family club, ideale pentru familiile cu copii (in partea de nord a statiunii) cat si hoteluri pentru tineri si cupluri (in zona centrala). Centrul statiunii Sunny Beach este foarte animat in timpul sezonului estival, fiind plin de magazine, tarabe, terase, restaurante (multe cu specific), baruri sau puburi si mall.