Nu ratati super ofertele A-hotels Bulgaria. Pana la -45% reducere (expira luni)!

vezi detalii
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

Hoteluri premium in Bulgaria

Hotelurile din categoria premium ofera cea mai buna calitate a serviciilor si sunt alese in urma unei selectii foarte atente care se bazeaza pe experiente avute chiar de catre consultantii Travel Planner la fata locului (ceea ce inseamna ca ne poti solicita, la nevoie, pareri obiective sau informatii suplimentare), dar si in urma experientelor si a feedback-ului primit de la clientii Travel Planner. Nu in ultimul rand, ne bazam pe informatiile de ultima ora pe care agentia noastra le primeste din partea partenerilor.

Mancare 

  • Mancarea servita in cadrul tuturor meselor incluse este de cea mai buna calitate. Unii pun accent pe mancare sanatoasa, cu preparate potrivite celor care tin diete sau au anumite restrictii alimentare, cu food corner pentru bebelusi si altele.
  • Unele dintre acestea ofera chiar si posibilitatea parintilor de a prepara gustarile celor mici. Bauturile servite sunt de import, imbuteliate, de brand international, iar turistii au inclusiv posibilitatea de a lua masa in cadrul restaurantelor a la carte.
  • Restaurante a la carte.

Cazare

  • Camerele hotelurilor premium sunt spatioase, dotate cu toate facilitatile necesare unei experiente cat se poate de confortabile, sunt armonios amenajate si ofera intimitate.

Timp liber

  • La capitolul entertainment, atat copiii, cat si adultii pot participa la activitati sportive sau distractive, alaturi de animatori si/sau personal calificat.
  • In anumite seri sunt organizate evenimente cu diferiti artisti si spectacole.

Relaxare

  • Totodata, este pus mult accent si pe liniste si relaxare, iar hotelurile acestei categorii sunt dotate cu SPA de calitate superioara, care reprezinta, in unele cazuri, o experienta in sine.

Amplasare si spatii publice

  • Sunt adesea amplasate in zone privilegiate si au spatii largi. Plaja este una generoasa, bine amenajata, cu sezlonguri, umbrele gratuite si bar in imediata apropiere.

Arata mai mult