Profita de zilele libere de Rusalii (1-5.06). Prinzi reduceri pana la -35%

vezi ofertele
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

Cele mai bune oferte de vacanta Turcia 2023

Oferte de vacanta pe litoralul Turciei 2023

In premiera la Travel Planner, va invitam sa va alegeti vacantele pentru vara 2023 in Turcia, in statiuni excelente de pe malul Marii Egee. Kusadasi, Bodrum, Didim, Marmaris, Fethiye, Antalya, Kemer, Belek, Lara, Side si Alanya sunt pe lista noastra pentru vacanta 2023 in Turcia. V-am pregatit hoteluri All Inclusive si Ultra All Inclusive, pentru concedii de vis. Preturi excelente, resorturi de lux, mancare excelenta, toate va asteapta in Turcia in 2023. Avem o lista intreaga de recomandari. De-abia asteptam sa va fim ghizi si gazde in aceasta noua calatorie alaturi de Travel Planner.

Favorite

Oferte in cele mai interesante statiuni in Turcia 2023

Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

De ce sa alegeti o vacanta in Turcia, pe malul Marii Egee?

In Turcia gasesti resorturi perfecte pentru intreaga familie, All Inclusive si Ultra All Inclusive, cu Family Club si conditii excelente de cazare. Cele mai multe resorturi sunt situate pe malul marii si au camere spatioase, pentru concedii relaxante.

Vremea este excelenta in toata perioada sezonului de vacanta, din mai pana in septembrie-octombrie, cu temperaturi perfecte pentru plaja. In plus, bucataria turceasca este printre cele mai renumite din lume, cu preparate traditionale de neratat. Vezi mai multe despre vacantele in statiunile din Marrea Egee