TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

Cele mai bune oferte de vacanta si concediu in Turcia 2022

Vacante pe litoralul Turciei 2022

In premiera la Travel Planner, va invitam sa va alegeti vacantele pentru vara 2022 in Turcia, in statiuni excelente de pe malul Marii Egee. Kusadasi, Bodrum, Didim, Marmaris, Fethiye, Antalya, Kemer, Belek, Lara, Side si Alanya sunt pe lista noastra pentru vacanta 2022 in Turcia. V-am pregatit hoteluri All Inclusive si Ultra All Inclusive, pentru concedii de vis. Preturi excelente, resorturi de lux, mancare excelenta, toate va asteapta in Turcia in 2022. Avem o lista intreaga de recomandari. De-abia asteptam sa va fim ghizi si gazde in aceasta noua calatorie alaturi de Travel Planner.

Cele mai bune oferte de cazare pentru vacante in Turcia 2022

Turcia este una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta, cu hoteluri si resorturi mari si o multime de activitati de experimentat alaturi de prieteni si de familie. Ca sa nu mai vorbim despre delicioasa mancare turceasca, plina de arome si savoare. Va invitam sa alegeti dintre toate ofertele pe care le-am pregatit pentru concediul dumneavoastra pe litoralul din Turcia in 2022. Avem reduceri si pachete de vacanta pentru toate gusturile. 

Favorite

Cele mai interesante statiuni in Turcia 2022

we plan,
you review
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

De ce sa alegeti o vacanta in Turcia, pe malul Marii Egee?

In Turcia gasesti resorturi perfecte pentru intreaga familie, All Inclusive si Ultra All Inclusive, cu Family Club si conditii excelente de cazare. Cele mai multe resorturi sunt situate pe malul marii si au camere spatioase, pentru concedii relaxante.

Vremea este excelenta in toata perioada sezonului de vacanta, din mai pana in septembrie-octombrie, cu temperaturi perfecte pentru plaja. In plus, bucataria turceasca este printre cele mai renumite din lume, cu preparate traditionale de neratat.