TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

Despre asigurarile medicale si storno

Asigurarea medicala de calatorie sau de tip storno se poate incheia direct din formularul de asigurare de pe siteAsigurarile medicale de calatorie sau de tip storno nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate. Acestea acopera toate cheltuielile medicale, farmaceutice, stomatologice, cheltuieli cu repatrierea, in caz de imbolnavire sau accident, inclusiv raspunderea civila in afara Romaniei.

In cazul asigurarii de tip storno pe langa asigurarea serviciilor medicale se acopera si riscul anularii calatoriei in anumite conditii de anulare (imbolnavire subita, imediata inainte de plecarea in vacanta, accident, deces, incediu, divort, hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila)

Asigurarea medicala se poate emite chiar si cu 24 h inainte de calatorie, atat timp cat sunt achitate pana la sfarsitul programului de lucru. Daca aveti plecari in weekend, asigurarile trebuie achitate si trimisa dovada platii pana Vineri cel tarziu. Cea storno trebuie incheiata in momentul achitarii primei facturi (avans sau plata integrala)

Intrebari si raspunsuri despre asigurari

Cum fac o asigurare?
Ce inseamna asigurare storno/medicala?