Black Friday! Reduceri pana la 40% - vezi toate ofertele

TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

Pachetele de all-inclusive in statiune Sveti-Vlas sunt alegerea voastra cand va doriti o vacanta relaxanta pe litoralul din Bulgaria. Statiunea se afla la malul marii Negre, intr-un cadru pitoresc al regiunii Burgas, in care plaja curata se continua cu un peisaj verde-deluros. Hotelurile ofera conditii de cazare primitoare, pensiune all inclusive si optiuni de timp liber. Turistii nostri au apreciat curatenia cazarilor, dimensiunea camerelor, piscinele exterioare - inclusiv infinity pool, amenajarea plajei pachetul all inclusive diversificat si peisajul superb.

Arata mai mult

Filtrare rezultate
Reseteaza
Adauga
Alerta de pret
Numarul de stele
Filtrele cele mai populare
Statiuni
Tip masă
5 hoteluri
Sveti Vlas All Inclusive
Favorit
15%
Sineva Park - all inclusive
3 stele
Hotel in Sveti Vlas
- Vezi pe hartă
100% / 1 impresii
Hotelul Sineva Park din Sveti Vlas este situat pe un mic deal, la aproximativ 50 m distanta de plaja, 800 m de centru statiunii si la 4 km distanta de Sunny Beach. Hotelul ofera cazare all inclusive. Este unul dintre hotelurile potrivite pentru o vacanta relaxanta la un tarif avantajos intr-o zona linistita din Bulgaria.
De retinut: Parcare, 3 stele, All Inclusive

Arata mai mult

Reducere
Last minute
15%
Anulare superflexibila.
Poti plati in rate!
vacante intre 15.05 - 30.09 rezervari pana la 31.03
Favorit
Hotel Paradise Beach - all inclusive
4 stele
Hotel in Sveti Vlas
- Vezi pe hartă
64% / 11 impresii
Hotelul Paradise Beach din Sveti Vlas este costruit exact pe faleza golfului din sudul statiunii Elenite, la 8 km de Sunny Beach si 3 km de centrul statiunii Sveti Vlas. Este unul dintre hotelurile renovate in 2018 si se intinde pe o suprafata de peste 40,000 mp. Paradise Beach este situat la iesirea din Sveti Vlas spre Elenite chiar pe plaja. Oferta de cazare all inclusive permite linistea si relaxarea de care puteti avea parte in vacanta. De asemene, puteti incerca si sporturile nautice care va sunt puse la dispozitie contracost: schi nautic, surfing, scutere pe apa, zboruri cu parasuta si scoala de surfing. Hotelul este prevazut cu un lift exterior de sticla ce conecteaza zona lde obby bar si a receptiei cu plaja pentru o vacanta all inclusive completa pe litoralul din Bulgaria.
De retinut: Pe plaja, Parcare, 4 stele, All Inclusive

Arata mai mult

Oferta în curs de actualizare
Favorit
Hotel Primasol Sineva Beach - all inclusive
4 stele
Hotel in Sveti Vlas
- Vezi pe hartă
75% / 4 impresii
Hotel Primasol Sineva Beach este situat pe plaja, in statiunea Sveti Vlas, la 4 km de statiunea Sunny Beach. Complexul ofera o atmosfera linistita si relaxanta de vacanta all inclusive. Este unul dintre hotelurile cu o priveliste panoramica superba, asupra golfului, inconjurat de un parc si cu o multitudine de spatii verzi si flori. Primasol Sineva Beach ofera cazare all inclusive la un tarif avantajos. De asemenea, in apropiere exista o statie de autobuz care face legatura cu centrul Sunny Beach si orasul vechi Nessebar de-a lungul litoralului din Bulgaria.
De retinut: Pe plaja, Parcare, Hotel de lant, 4 stele, All Inclusive

Arata mai mult

Oferta în curs de actualizare
Favorit
Hotel Moonlight - all inclusive
5 stele
Hotel in Sveti Vlas
- Vezi pe hartă
100% / 2 impresii
Hotelul Moonlight din Sveti Vlas este situat la aproximativ 10 m de plaja si 1 km de centrul statiunii. Oferta de cazare include camere moderne si spatioase. Facilitatile de spa si accesul la internet wireless sunt parte din vacanta pe litoralul din Bulgaria. Este unul din hotelurile apropiate de Sunny Beach, la doar 4 km.
De retinut: Parcare, Piscina interioara, 5 stele, Demipensiune, All Inclusive

Arata mai mult

Oferta în curs de actualizare
Favorit
Tiva Del Mar (Ex Caesar Palace) - all inclusive
4 stele
Hotel in Sveti Vlas
- Vezi pe hartă
0% / 0 impresii
Hotelul Tiva Del Mar (Ex Caesar Palace) este unul dintre hoteluriel situate in apropierea plajei Robinson, intre statiunile Sveti Vlas si Elenite, pe malul marii. Oferta de cazare include camere duble si apartamente. Este o optiune de vacanta relaxanta pe litoralul din Bulgaria.
De retinut: Pe plaja, Bar pe plaja, Kids club, 4 stele, All inclusive

Arata mai mult

Oferta în curs de actualizare

Favorite