Oferim gratis 11 tone de benzina sau motorina.

vezi detalii
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

Hoteluri standard Bulgaria

Hotelurile din aceasta sectiune sunt in general hoteluri cu servicii de baza asigurate, usor sub calitatea medie, insa bugetul este unul avantajos, ceea ce poate reprezenta un plus. 

Hotelurile standard sunt cel mult aproape de plaja sau la cel putin cateva sute de metri distanta de malul marii, de aceea, e bine sa identifici si care este distanta rezonabila pe care esti dispus sa o parcurci pana la plaja.

Serviciul all inclusive in cazul hotelurilor din categoria standard este unul de baza. Camerele acestor hoteluri nu sunt intotdeauna cele mai spatioase, au facilitati basic si reprezinta o alternativa buna pentru cei care doresc sa petreaca o vacanta la mare cu un buget mai redus. 

Pentru o calitate mai buna a serviciilor poti incerca categoriile hotelurilor Confort, Superior sau Premium. 

Nota: Hotelurile din categoria standard au fost selectate in urma experientelor avute in colaborarea noastra cu hotelurile (ceea ce inseamna ca ne poti solicita, la nevoie, pareri obiective sau informatii suplimentare), dar si in urma experientelor si a feedback-ului primit de la clientii Travel Planner. Nu in ultimul rand, ne bazam pe informatiile de ultima ora pe care agentia noastra le primeste din partea partenerilor.Arata mai mult