Ultima zi. Prinde ofertele early booking care expira la 31.03. Poti plati saptamana viitoare

vezi ofertele
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Akti Pefkari Thassos Grecia. Turisti care au fost acolo.


8.3
100%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
8.5
Camere
8.5
Personal
9.5
Atmosfera
8
Facilitati
7
Calitate / pret
8.5
Mancare
8
Impresii pe Hotel Akti Pefkari

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Akti Pefkari Thassos, Grecia

Impresii pe Hotel Akti Pefkari

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Thassos Grecia
8.9

a fost bine

Am fost placut surprinsi de hotelul Akti. Familia care conduce hotelul este foarte prietenoasa si primitoare, sunt intotdeauna prin preajma. Ne-au dat cateva sfaturi despre insula si unde sunt cele mai bune plaje (si s-au dovedit a fi foarte utile). Un alt plus esta parcarea disponibila in fata hotelului. Camera a fost frumoasa si curata, cu vedere minunata la mare. Singurul inconvenient a fost dusul foarte mic, frigider mic in camera.
Recomand Travelplanner: Asa mai zic eu si ... :)

Arata mai mult

8.7

conditii de bugetari

Nu ne-am asteptat sa arate asa de bine camera - spatiu suficient, tv, un frigider mic, foarte curata, blacon incapator cu vedere la mare (si ce vedere!!). Baia a fost cam mica, dar functionala si cu apa calda. Proprietarii hotelului si sunt intotdeauna prezenti pentru a ajuta cu orice. Hotelul are si lift. De asemenea, se poate comanda room service la mic dejun pentru 8 euro pe zi. Daca vreti un hotel pe bani putini si vedere extraordinara atunci acesta e pentru voi.
Recomand Travelplanner: Numai de bine pot sa spun: pretul a fost cel mai bun, oferta trimisa rapid, voucherul transmis in aceeasi zi in care am platit vacanta.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Akti Pefkari Thassos, Grecia

Intrebari frecvente despre Hotel Akti Pefkari Thassos, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Akti Pefkari?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Akti Pefkari in proportie de 100% si au acordat nota 8.3. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Akti Pefkari?

Categoria Personal (nota 9.5) si Amplasare (nota 8.5) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Akti Pefkari. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Camere (nota 8.5), Calitate / pret (nota 8.5), Atmosfera (nota 8), Mancare (nota 8), Facilitati (nota 7). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.