TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Impresii si pareri Elinotel Sermilia Resort Sithonia Grecia. Turisti care au acolo.


8.2
50%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
9
Camere
10
Mancare
5.5
Personal
9.5
Atmosfera
9
Facilitati
8
Calitate / pret
6.5
Impresii pe Hotel Elinotel Sermilia Resort

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Elinotel Sermilia Resort Sithonia, Grecia

Impresii pe Hotel Elinotel Sermilia Resort

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sithonia Grecia
8.8

AI grecesc

Din start am știut ca la prețul acesta un AI în Grecia nu este egal cu AI din Bulgaria/Turcia, dar totuși am avut niște așteptări având în vedere ca este hotel de 5*. Părți pozitive: - angajați foarte ok, vorbesc engleză, amabili, am avut o problema la toaletă și foarte rapid au rezolvat cât timp am fost la plajă - curățenie peste tot, prosoape schimbate zilnic, schimbare de cearșafuri de 2-3 ori pe săptămână, dacă dormeau copiii veneau mai târziu la curățenie, foarte curat în lobby, restaurant - șezlonguri și umbrele gratuite pe plajă - plajă la 2 pași de hotel, cu apă curată, excelentă și pentru copii - loc de joacă foarte fain la 5 minute de hotel - marketuri, restaurante se găsesc în imediata vecinătate a hotelului Părți negative: Mâncarea și băuturile. Deci, mi s-a părut bătaie de joc. Sucurile sunt gen Adria, adică nu, și mai nașpa. Băuturile alcoolice și alea de cea mai proastă calitate (bere, vin, vreo 5 tipuri de cocktail cu alcool + vreo 3 fără) și de multe ori nu aveau anumite băuturi (de ex. prosecco). Cafeaua, ceva oribil... Mâncarea cam aceeași: paste (2 sosuri disponibile), orez, ceva cartofi (cartofi pai doar de 3x au fost), niște legume și carne, salatele nu au fost variate, deserturile fără gust . Foarte încet se aducea din nou dacă ceva se termina... și de multe ori se punea la cina ce a rămas din prânz (de ex. se vedea pe paste ca erau uscate). Hotelul este de 5*, dar restaurantul (mâncarea și băuturile) maxim 3*, cu indulgență... Per total noi ne-am simțit bine, și cei care nu sunt pretențioși la mâncare pot să meargă liniștiți că nu o să fie dezamăgiți! Dar dacă aveți copii mai fitosi la mâncare (cum avem noi) atunci o sa aveți dureri de cap în jurul meselor.
Recomand Travelplanner: Prompți, ca de obicei. Recomand tuturor TravelPlanner!

Arata mai mult

8.4

Vacanta in Grecia ,Hotel Cronwell Sermilia

Hotel de 5 stele , cladirea noua , camere frumoase , mobila noua , amplasare aproape de plaja , soseaua din statiune(o localitate mica) desparte hotelul de plaja ,plaja privata , sezlong + umbrela incluse , piscina nu foarte mare dar curata , hotelul nu detine o gradina , program de animatie pentru copii , zumba pt. lady , la capitol masa stau mai slabut , mancare nu foarte diversificata , se poate clasifica maxim ca un restaurant de 3 stele plus , personal dragut si amabil .
Recomand Travelplanner: Multumit ,

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Elinotel Sermilia Resort Sithonia, Grecia

Intrebari frecvente despre Hotel Elinotel Sermilia Resort Sithonia, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Elinotel Sermilia Resort?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Elinotel Sermilia Resort in proportie de 50% si au acordat nota 8.2. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Elinotel Sermilia Resort?

Categoria Camere (nota 10) si Personal (nota 9.5) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Elinotel Sermilia Resort. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Amplasare (nota 9), Atmosfera (nota 9), Facilitati (nota 8), Calitate / pret (nota 6.5), Mancare (nota 5.5). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.