TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Impresii si pareri Grecotel Astir Alexandroupoli Grecia. Turisti care au acolo.


9.4
100%
3 impresii
3 impresii
Impresiile Travel Planner (3)
Amplasare
9.6
Camere
9.3
Mancare
9.3
Personal
9.6
Atmosfera
9.3
Facilitati
9.3
Calitate / pret
9.3
Impresii pe Grecotel Astir

3 impresii reale, verificate 100% - Grecotel Astir

Impresii pe Grecotel Astir

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
10.0
Vacanță Grecia 2020
Am avut o vacanță foarte relaxantă și plăcută la hotelul Astir Grecotel din Alexandroupolis. Am fost cazați într-o cameră cu terasă mare și cu piscină privată, unde am petrecut momente tare frumoase împreună cu copii. Camerele sunt mari și curate cu tot ce ai nevoie, inclusiv mască și dezinfectant mic pt fiecare persoană. Mâncare la restaurant e foarte bună și diversificata, toți angajații sunt foarte drăguți cu toată lumea, plaja e privată, intrarea în mare are câteva pietricele și apoi e nisip fin, apa calda și curată, piscina curată, cu apă din mare. Seara orașul e animat, ne plimbam în fiecare seara pe faleza mării, sunt multe taverne și baruri drăguțe. Nouă ne-a plăcut mult și recomand acest hotel oricui.
Recomand Travelplanner: Au fost rapizi și promți. E a cincea vacanță cu această agenție, de aceea o recomand cu toată încrederea.

Arata mai mult

9.5
Cel mai bun hotel din zona
Astir este asejat pe malul marii, are camere cu piscina mica privata ceea ce-l face unic. Avand in vedere situatia actuala a anului 2020, pot spune ca, per total, hotelul ofera servicii foarte bune, singurul aspect la care ar mai trebui sa lucreze este modernizarea camerelor unde, din punctul meu de vedere, ajunge la 4* cu indulgenta. Personalul extrem de amabil si pozitiv (tipic grecilor) a stiut sa ne faca placuta sederea la fiecare masa.
Recomand Travelplanner: Comunicare excelenta, cu multe informari inainte de calatorie

Arata mai mult

9.2
Loc drăguț aproape de RO
Hotel drăguț, bine poziționat, curat, personal amabil, curățenia pe plaja și mesele ar putea fi îmbunătățite. Piscina interioară este extrem de mică
Recomand Travelplanner: Totul a fost ok

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Grecotel Astir

Care este impresia generala despre hotelul Grecotel Astir?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Grecotel Astir in proportie de 100% si au acordat nota 9.4. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 3 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Grecotel Astir?
Categoria Amplasare (nota 9.6) si Personal (nota 9.6) sunt cele mai apreciate la hotelul Grecotel Astir. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Camere (nota 9.3), Mancare (nota 9.3), Atmosfera (nota 9.3), Facilitati (nota 9.3), Calitate / pret (nota 9.3). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Calculeaza pret si rezerva