TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hanioti Grand Hotel Kassandra Grecia. Turisti care au fost acolo.


4.7
25%
4 impresii
4 impresii
Impresiile Travel Planner (4)
Amplasare
8
Camere
4
Mancare
4
Personal
4.5
Atmosfera
4.2
Facilitati
4
Calitate / pret
4.2
Impresii pe Hanioti Grand Hotel

4 impresii reale, verificate 100% - Hanioti Grand Hotel Kassandra, Grecia

Impresii pe Hanioti Grand Hotel

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Kassandra Grecia
4.9

Dezamagire totala!!

Simgurul avantaj al hotelului este poziționarea (pe plaja) . In rest nomic nu a fost ok la el. Are trei stele dar nu le merita. Camere foarte mici, miros urat de la baie permanent pe parcursul celor 5 nopti, aer conditionat foarte vechi si galagios. curanenie.. intra la 3 zile femeile de serviciu sa arnce nisipul dintr.o parte in alta cu mopul, personal nepregatit, nu stiu engleza. Decat foarte putin la receptie. Nu prea sti nici care este personalul,nu au o uniforma. In urma unui incident, nu au fost in stare sa ne ajute. Doar dau din umeri.Mancare foarte proasta, dupa 3 zile nu am mai mers deloc la masa.
Recomand Travelplanner: Am colaborat bine!!

Arata mai mult

1.9

Dezamagitor

Cel mai prost hotel!! Camere foarte foarte mici ,bai minuscule,cu miros groaznic. Camerele aveau usi de legatura intre ele,deci zgomot non.stop, mancarea sub orice critică. Desi am platit 2 mese am mancat in oras.aer conditionat antic si zgomotos. Mizerie peste tot. Personal care nu are nici o treaba cu ce au de facut. Defapt nici nu prea sti cine sunt. Nu au nici o uniforma.Nici 2 stele nu merita. Am platit dar amplasarea pe plaja cred. In rest nimic. Cea mai groaznică experiență in #GRECIA

Arata mai mult

7.3

Feedback

Hotelul chiar dacă este clasat de 4*, pot spune ca este cel mult de 3 *. Camera f îngustă și mica Miros îngrozitor la baie(poate am nimerit noi o astfel de camera) Mancarea - destul de slaba, au încercat sa fie diversificata dar ceva lipsea, era o imagine de cantina Deficit de personal și destul de obosiți
Recomand Travelplanner: Ok

Arata mai mult

8.4

Hanioti GrandOtel

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hanioti Grand Hotel Kassandra, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Hanioti Grand Hotel?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hanioti Grand Hotel in proportie de 25% si au acordat nota 4.7. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hanioti Grand Hotel?

Categoria Amplasare (nota 8) si Personal (nota 4.5) sunt cele mai apreciate la hotelul Hanioti Grand Hotel. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Atmosfera (nota 4.2), Calitate / pret (nota 4.2), Camere (nota 4), Mancare (nota 4), Facilitati (nota 4). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.