Black Friday! Reduceri pana la 40% - vezi toate ofertele

TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Impresii si pareri Hotel Alkion Kassandra Grecia. Turisti care au acolo.


8.4
100%
4 impresii
4 impresii
Impresiile Travel Planner (4)
Amplasare
8.2
Camere
8.2
Mancare
8.5
Personal
8.5
Atmosfera
9.2
Facilitati
7.5
Calitate / pret
8.7
Impresii pe Hotel Alkion

4 impresii reale, verificate 100% - Hotel Alkion

Impresii pe Hotel Alkion

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
9.3
Privilegiu de a vedea rasaritul alaturi de Athos si apusul de dupa Olimp
Liniste intr-un spatiu verde generos , nu departe de cea mai apropiata plaja, dar nu-i asa cine merge in Kassandra doar pentru o plaja? Mic dejun corect preparat cu mare grija. Personalul amabil si discret. Curatenie IMPECABILA atat in camera cat si in exterior.
Recomand Travelplanner: Deja la a doua experienta - prima in 2016 - o relatie simpla si corecta , avand parte de toate informatiile necesare alegerii si mai apoi contractarii serviciului. Vom reveni

Arata mai mult

8.2
Ok !!!
8.9
a raspuns asteptarilor
poate unul dintre cele mai bune din zona sa -ca aspect si ca pozitionare.
Recomand Travelplanner: ok.

Arata mai mult

8.0
mediu
nu au vrut sa imi dea camera cu vedere la mare pe motiv ca nu a mentionat agentia pe voucher-mentionase intr-una din zile a plouat rau si a intrat apa in camera-multa apa tv mic si doar 3 posturi grecesti-si astea se vedeau prost mancarea ok-dar chiar nu au schimbat deloc as recomanda, dar sa nu ii lasi sa te trateze ca si cum esti "roman" si nu "neamt"-ceea ce am sesizat
Recomand Travelplanner: foarte prompti in procesul de contractare, am fost foarte bucuros de faptul ca 2 colege m-au vizitat pentru sprijin/impresii la hotel si le multumesc.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Alkion

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Alkion?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Alkion in proportie de 100% si au acordat nota 8.4. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 4 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Alkion?
Categoria Atmosfera (nota 9.2) si Calitate / pret (nota 8.7) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Alkion. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Mancare (nota 8.5), Personal (nota 8.5), Amplasare (nota 8.2), Camere (nota 8.2), Facilitati (nota 7.5). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Alege perioada si calculeaza pret