TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Impresii si pareri Grecotel Egnatia Alexandroupoli Grecia. Turisti care au acolo.


8.8
100%
4 impresii
4 impresii
Impresiile Travel Planner (4)
Amplasare
9.5
Camere
9.5
Mancare
7.5
Personal
8.5
Atmosfera
9
Facilitati
9
Calitate / pret
8.7
Impresii pe Grecotel Egnatia

4 impresii reale, verificate 100% - Grecotel Egnatia

Impresii pe Grecotel Egnatia

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Alexandroupoli Grecia
10.0

Vacanta Grecia- Alexandropoulis

Locatie excelenta, servicii de calitate, personal extrem de amabil, mancarea delicioasa, copiii s-au putut bucura si de Tasty Corner. Recomand si ne-ar placea sa revenim!!

Arata mai mult

6.0

A

A

Arata mai mult

10.0

Un concediu minunat!

Nu stiam nimic de locația asta in Grecia,nici pe cineva cunoască care sa fi fost , dar ne-a încântat amplasarea complexului și faptul ca Alexandropolis e un oraș port, ceva nou pentru noi, ma gandeam ca ii va încânta și pe copii. Și nu am dat greș deloc. Alexandropolis și implicit Grecotel Egnatia e locul acela unde vrei sa revii, cel puțin pentru noi și prietenii cu care am fost. Am zis ca vom reveni oricând aici. Amplasarea minunata a hotelului, complexul foarte liniștit, ideal pentru familii cu copii, multă verdeața, muuuulta liniste și pace in concediul asta. Apa a fost foarte buna, calda și curată. In port se poate mânca foarte bine, noi am încercat platourile cu fructe de mare, un deliciu. Noi vom reveni sigur!
Recomand Travelplanner: Voi ati fost prompți și atenți ca și pana acum. Am făcut deja multe concedii prin agenți voastră. Va mulțumim pentru tot!

Arata mai mult

9.0

Liniștit, curat

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Grecotel Egnatia

Care este impresia generala despre hotelul Grecotel Egnatia?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Grecotel Egnatia in proportie de 100% si au acordat nota 8.8. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 4 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Grecotel Egnatia?

Categoria Amplasare (nota 9.5) si Camere (nota 9.5) sunt cele mai apreciate la hotelul Grecotel Egnatia. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Atmosfera (nota 9), Facilitati (nota 9), Calitate / pret (nota 8.7), Personal (nota 8.5), Mancare (nota 7.5). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.