TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Impresii si pareri Hotel Christa Thassos Grecia. Turisti care au acolo.


6.0
50%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
8
Camere
6
Mancare
8
Personal
4
Atmosfera
4.5
Facilitati
5.5
Calitate / pret
6
Impresii pe Hotel Christa

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Christa

Impresii pe Hotel Christa

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
7.5
Servicii care lasa de dorit
Din punct de vedere cazare, noi am fost multumiti deoarece am avut o camera mare cu vedere la mare. Nu aceeasi parere au avut-o insa prietenii nostri care au avut camerele mai mici si fara plasa de tantari la usa/geam. Per total, hotelul este ok: curat, piscina micuta dar apa foarte curata. Sejurul include in mod obligatoriu demipensiune. Masa a fost gatita foarte bine, insa atitudinea personalului si conceptul nu a fost pe gustul nostru. De exemplu, la cina alegi din doua feluri de mancare, alegere pe care o faci cu o seara inainte. Adultii primesc salata (cu o masila in varf) dar copiii nu. Portiile copiilor sunt jumatate dintr-o portie normala, desertul nu este de acelasi tip pentru toti turistiu (erau turisti la alte mese care primeau un alt tip de desert decat noi).
Recomand Travelplanner: Este a doua oara cand planificam vacanta cu Travel Planner si in mod cert vom continua sa colaboram. Sunt foarte seriosi, atenti si orientati spre client.

Arata mai mult

5.7
Vacanta reusita
Desi am întâmpinat unele probleme la cazare ,Dna Camelia a reușit sa le rezolve...Mulțumim ptr profesionalism!Hotel curat,mâncarea acceptabila ,personal amabil ,liniște,recomandat ptr familii cu copii.Plaja aproape si faleza frumoasă si destul de animata.
Recomand Travelplanner: Profesionisti,..Seriozitate si amabilitate așa cum trebuie unei agenții cu ,,blazon,, ca a dvs

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Christa

Intrebari frecvente despre Hotel Christa

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Christa?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Christa in proportie de 50% si au acordat nota 6.0. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 2 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Christa?
Categoria Amplasare (nota 8) si Mancare (nota 8) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Christa. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Camere (nota 6), Calitate / pret (nota 6), Facilitati (nota 5.5), Atmosfera (nota 4.5), Personal (nota 4). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Alege perioada si calculeaza pret