TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Impresii si pareri Cosmopolitan Hotel Spa Riviera Olimpului Grecia. Turisti care au acolo.


8.8
100%
3 impresii
3 impresii
Impresiile Travel Planner (3)
Amplasare
9
Camere
9
Mancare
8.6
Personal
8.6
Atmosfera
9
Facilitati
8.6
Calitate / pret
8.6
Impresii pe Cosmopolitan Hotel Spa

3 impresii reale, verificate 100% - Cosmopolitan Hotel Spa

Impresii pe Cosmopolitan Hotel Spa

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
9.3
O vacanta reusita
Hotelul a fost ok, curat, prosoapele schimbate in fiecare zi. AC, sala de fitness, piscine interioara si exterioara. Camera a fost cam mica in opinia mea dar nu a fost deranjant.
Recomand Travelplanner: Travel Planner este o agentie serioasa, corecta, toate recomandarile lor au fost bune. Lucrez cu ei de cativa ani si am incredere in ei.

Arata mai mult

9.1
Un sejur super
Este un hotel cu servicii exceptionale.
Recomand Travelplanner: O agentie de noata 10.

Arata mai mult

8.4
Hotel cu spa destul de nou
Hotelul este unul bun si amplasat la cca 1-2 km de Paralia Katerini. Am avut tot ce ne-a trebuit sa ne simtim bine. Camerele arata bine, modern, patul confortabil. Internetul in camera are semnal slab, dar functioneaza. Are si un spa cu jacuzzi, sala de fitness, sauna etc. Curatenie peste tot. Mancarea are gust bun, desi nu se schimba des. E un hotel mic si e clar ca bucatarul n-o sa pregateasca mii de feluri de mancare. Plaja este de aproximativ 300 de metri distanta si nisipul era atat de fierbinte ca nu puteam merge descult. A fost o surpriza placuta. Recomand.
Recomand Travelplanner: In primul rand ma surprinde faptul ca ne cer parerea despre agentie in sine. Nu intalnesti asta nici la cele mai mari agentii de la noi. Acum, daca tot ati facut o treaba buna in privinta rezervarii noastre ma simt obligat sa va laud DAR, n-am sa va dau nota 10 ca nu va relaxati prea tare! Ar fi pacat.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Cosmopolitan Hotel Spa

Intrebari frecvente despre Cosmopolitan Hotel Spa

Care este impresia generala despre hotelul Cosmopolitan Hotel Spa?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Cosmopolitan Hotel Spa in proportie de 100% si au acordat nota 8.8. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 3 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Cosmopolitan Hotel Spa?
Categoria Amplasare (nota 9) si Camere (nota 9) sunt cele mai apreciate la hotelul Cosmopolitan Hotel Spa. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Atmosfera (nota 9), Mancare (nota 8.6), Personal (nota 8.6), Facilitati (nota 8.6), Calitate / pret (nota 8.6). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Alege perioada si calculeaza pret