TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Impresii si pareri Lagomandra Beach Sithonia Grecia. Turisti care au acolo.


8.2
100%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
9
Camere
9
Mancare
8
Personal
8.5
Atmosfera
8.5
Facilitati
7
Calitate / pret
8
Impresii pe Hotel Lagomandra Beach

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Lagomandra Beach Sithonia, Grecia

Impresii pe Hotel Lagomandra Beach

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sithonia Grecia
8.4

Vacanta Sithonia, iunie 2019

Hotelul este amplasat intr-o zona cu 1-2 taverne, un singur minimarket, nu dispune de punct medical iar sezlongurile sunt cu plata. Plaja este aproape de hotel, are nisip mare, accesul este facil in apa , perfecta pentru familii cu copii. Padurea de conifere din apropierea hotelului este ideala pentru umbra, te poti adaposti cand este foarte cald. Camerele sunt spatioase, moderne, se face curatenie zilnic. Mancarea buna iar personalul amabil. Deplasarea catre cel mai apropiat oras se face cu masina.

Arata mai mult

8.9

O oaza de liniste si relaxare

Este al doilea cand venim la Lagomandra Beach pentru vacanta de vara. Personalul este foarte politicos si nu te piseaza. Mancarea a fost intotdeauna suficienta, nu foarte diversificata, dar de calitate decenta. Plaja este una din cele mai bune din Sithonia. Noaptea locul este foarte linistit. Ar trebui sa puna plase de tantari pentru a nu fi nevoie de aerul conditionat chiar si in noptile calde. Mai exista un corp, peste drum, dar noi am preferat sa fim cat mai aproape de plaja.
Recomand Travelplanner: Am comunicat bine cu ei. Rapizi, seriosi.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Lagomandra Beach Sithonia, Grecia

Intrebari frecvente despre Hotel Lagomandra Beach Sithonia, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Lagomandra Beach?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Lagomandra Beach in proportie de 100% si au acordat nota 8.2. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Lagomandra Beach?

Categoria Amplasare (nota 9) si Camere (nota 9) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Lagomandra Beach. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Personal (nota 8.5), Atmosfera (nota 8.5), Mancare (nota 8), Calitate / pret (nota 8), Facilitati (nota 7). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.