Rezerva ofertele din colectia verii. Prinzi reduceri pana la -40% si intri in cursa pentru 11 tone de benzina

vezi detalii
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Mak Nisipurile de Aur Bulgaria. 2024

4 stele
Nisipurile de Aur, Bulgaria - Vezi pe hartă

4.4
3 impresii
3 impresii
Impresiile Travel Planner (3)
Amplasare
5.6
Camere
6
Mancare
3.6
Personal
3.3
Atmosfera
3.6
Facilitati
3.3
Calitate / pret
5
Impresii pe Hotel Mak

3 impresii reale, verificate 100% - Hotel Mak

Impresii pe Hotel Mak

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Nisipurile de Aur Bulgaria
6.5

se poate si mai bine

Hotelul nu isi merita cele 4 stele
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

7.3

4 stele ?

Dacă nu vreți să stricați impresia despre agenție, scoateți hotelul de pe lista voastră. Nu este de 4 stele, ci maxim trei, dar corspunde prețului. Problemele sunt de alt gen: Hotelul e plin cu copii, sosesc 2-3 autobuze cu schimb, corespunde din cauza asta mai degrabă un hotel pentru tinegeri. Tot din această cauză, personalul care este alcătuit tot din tineri (după mine lucrători de sezon) nu fac nici un efort nici pentru curățenie, nici pentru măncare. Barmanul (ambele) sunt catastrofale, odată am așteptat 20 de minute pentru o bere, altă dată pur ți simplu mi-sa spus, că barul se inchide 30 de minute și fără motiv, m-au lăsat acolo cu gura căscată. După ce am făcut un scandal, atenționănd pe ei, ca să nu compară copii bulgari cu turiștii All inclusiv, prezentănd totodată și părerea celorlalți turiști, au fost cu puțin mai amabili, dar nu era de ajuns.
Recomand Travelplanner: Corect și ferm

Arata mai mult

6.3

Never ever!!!

Am rezervat 3 nopti la acest hotel, o familie cu 2 copii(4 si 1 an) dar am plecat deja dupa 2 nopti. A doua zi toata familia s-a imbolnavit. (Varsaturi, diaree). Am stat toata ziua in pat, iar dimineata pe la 07:00 am facut check-outul. N-am mai vrut sa stam in acel hotel, dupa o noapte de cosmar vroiam numai acasa. Nu recomand la nimeni, hotelul e plin de adolescenti(14-18 ani) Eu un fel de tabara de copii. La mancare nu prea ai ce din ce sa alegi, suc cu gust de chimicale etc. etc. Hotelul e de stil vechi, comunist.....nici vorba de 4 stele. Max.2
Recomand Travelplanner: Agentia e de nota 10!!! Multumim dnei Mihaela Miu, si la rezervare, si la rezolvarea problemelor a fost prompt. Recomand!

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Mak

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.