Black Friday! Reduceri pana la 40% - vezi toate ofertele

TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Impresii si pareri Hotel Palladium Kassandra Grecia. Turisti care au acolo.


7.7
50%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
7
Camere
8.5
Mancare
8
Personal
8.5
Atmosfera
7
Facilitati
7.5
Calitate / pret
8
Impresii pe Hotel Palladium

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Palladium

Impresii pe Hotel Palladium

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
9.3
Fara All inclusiv
Hotelul, sau resortul, unde am stat in perioada vacantei au fost acceptabile, dar sub asteptari. La fata locului, hotelul se prezinta de 4 stele, dar nu atinge nici pe departe calitatile. Serviciile de all inclusiv au fost jalnice. Asta ne-a dezgustat cel mai mult. Era un fel dede, semi all inclusiv si primeam cele mai proaste si mai ieftine produse. Pentru cele ok a trebuit sa platim.
Recomand Travelplanner: Nemultumirile create nu vreau sa le pun in seama agentiei de turism, a fost o vacanta relaxanta si linistita, oferita de Travel planner

Arata mai mult

7.9
Hotelul este foarte bun pt. o vacanta linistita:)
Buna ziua! Hotelul este exact cum apare si pe site insa accesul la plaja nu este nici pe departe cel afisat in fotografii....intr-adevar , acele scari de lemn exista dar pana a ajunge la ele trebuie mai intai sa mergi pe un drum de tara, apoi cobori trepte din pamant, traversezi strada ce face legaturile dintre statiuni si abia apoi ajungi la acele scari din lemn. DAR.....scarile sunt rupte si vai de mama lor, iar plaja la care duc acestea este izolata si neamenajata. Noi am ales sa mergem la o plaja de langa( 2 sezlonguri si o umbreluta- 7 euro). Daca aveti copii mici, este foarte greu sa ajungi la plaja in aceste conditii! Puteti cobori cu masina( 1 km) . Mentionez ca personalul a fost ok, chiar 2 dintre membrii acestuia erau romani ceea ce a usurat lucrurile oarecum, hotelul este in regula, curat , prosoapele le schimba mai rar, cam la 3 zile, iar frigiderul din camera este minuscul. Aici am intampinat probleme deoarece nu racea nimic, bauturi , mancare etc. Insa privelistea din camere este foarte frumoasa,se vede marea! Daca ar imbunatati cumva acele trepte din lemn si drumul ce duce la el( reamintesc, este un drum de tara pe care mergi o buna
Recomand Travelplanner: Despre agentie.......am recomandat-o tuturor! Nu am nicim de reprosat ci doar cuvinte de lauda. In fiecare an am mers prin intermediul Travelplanner si nu am avut niciun repros:) Va multumesc mult pentru eficienta si amabilitatea, atat doamnei Mariana cat si domnului Sebastian!

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Palladium

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Palladium?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Palladium in proportie de 50% si au acordat nota 7.7. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 2 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Palladium?
Categoria Camere (nota 8.5) si Personal (nota 8.5) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Palladium. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Mancare (nota 8), Calitate / pret (nota 8), Facilitati (nota 7.5), Amplasare (nota 7), Atmosfera (nota 7). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Alege perioada si calculeaza pret