TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Impresii si pareri Porto Carras Meliton Sithonia Grecia. Turisti care au acolo.


8.2
75%
4 impresii
4 impresii
Impresiile Travel Planner (4)
Amplasare
8.7
Camere
7.7
Mancare
7.7
Personal
8
Atmosfera
9.2
Facilitati
8.2
Calitate / pret
7.7
Impresii pe Porto Carras Meliton

4 impresii reale, verificate 100% - Porto Carras Meliton

Impresii pe Porto Carras Meliton

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
8.9
Vacanta "Meliton "
Hotelul este frumos plasat.Peisajul este deosebit dar hotelul necesita modernizare.Are o intreaga istorie care poate fi citita pe pliantele din camera ,dar pare pierdut in timp.Plaja este cu pietricele,apa desi clară destul de adânca la 2m de mal.Spatiile verzi frumos ingrijite si foarte generoase.Personalul mai ales cel din restaurant necorespunzator standardului de 5*. Micul port de lânga hotel ofera posibilitatea de-a merge cu vaporasul in Neos Marmara din ora in ora.Foarte frumos!

Arata mai mult

9.3
Odihna binemeritata
Hotelul este bun, camerele spatioase, curate. Restaurantele a la carte sunt cu adevarat de 5 stele. La all inclusive meniul este saracacios, dar Grecia nu o alegi pentru mancarea din hoteluri, ci pentru mare, peisaje si taverne!:)
Recomand Travelplanner: Extrem de percutanti, profesionisti, au reactionat la minut in momentul in care am avut o incurcatura cu transferul.

Arata mai mult

8.1
Un lux mai prafuit
Camerele sunt spatioase, decorate simplist dar bine echipate si privelistea de la balcon este foarte frumoasa. In schimb, hotelul isi arata anii si cam sufera datoria lipsei atentiei la detalii si a unui management adecvat. Mobilierul pare a fi usor invechit si uzat. Podeaua din camera era putin deteriorata, covoarele de pe coridoare, in special in apropierea lifturilor, sunt prafuite. Exista trei lifturi pentru intreag hotelul si acelea cam incete. Facilitatile sunt cele ale unui hotel de 5 stele insa cu siguranta calitatea acestora nu sunt pe masura asteptarilor create de un hotel de 5 stele! Si piscinele au nevoie de intretinere aveau urme de alge si nu prea erau curatate de nisip. Selectia si calitatea meniului au fost destul de ok. In plus, internetul este contra cost, ceea ce eu consider a fi foarte costisitor si o practica ce nu corespunde unui hotel de 5 stele. Nu pot sa spun ca m-am simtit inselat dar nu am avut cea mai buna experienta. Comparand insa preturile practicate de complexul SANI Resort, aici este mult mai bine si de aceea voi recomanda acest hotel prin prisma raportului calitate pret si facand comparatia cu un complex similar.
Recomand Travelplanner: Buna. Nota maxima la comunicare. Am fost corect informati. Singurul inconvenient a fost ca n-am putut sa platesc cu cardul totusi suntem in 2013.

Arata mai mult

7.9
PORTO CARRAS
HOTEL DE 4 STELE

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Porto Carras Meliton

Intrebari frecvente despre Porto Carras Meliton

Care este impresia generala despre hotelul Porto Carras Meliton?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Porto Carras Meliton in proportie de 75% si au acordat nota 8.2. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 4 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Porto Carras Meliton?
Categoria Atmosfera (nota 9.2) si Amplasare (nota 8.7) sunt cele mai apreciate la hotelul Porto Carras Meliton. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Facilitati (nota 8.2), Personal (nota 8), Camere (nota 7.7), Mancare (nota 7.7), Calitate / pret (nota 7.7). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Calculeaza pret si rezerva