Impresii si pareri Hotel Possidi Paradise Kassandra Grecia. Recenzii 2021. Am fost acolo.


8.8
75%
4 impresii
4 impresii
Impresiile Travel Planner (4)
Amplasare
8.7
Camere
8.5
Mancare
9
Personal
8.7
Atmosfera
9.3
Facilitati
9
Calitate / pret
8.3
Impresii pe Hotel Possidi Paradise

4 impresii reale, verificate 100% - Hotel Possidi Paradise

Impresii pe Hotel Possidi Paradise

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
7.7
pret corect
Hotelul si serviciile oferite nu au fost de 4, ci de 3 stele. Chiar daca rezervarea si plata (1/2) au fost facute in ianuarie pt a beneficia de 30% reducere, pretul platit a fost pt servicii de 3 stele.
Recomand Travelplanner: Am avut o colaborare buna
9.7
o vacanta superba
un hotel care isi merita toate stelele ,intr-o locatie linistita , un loc ideal pentru a-ti incarca bateriile dupa un an de munca
9.7
O vacanta de vis
Am fost cazati la hotelul Possidi Paradise ****, un hotel superb cu vile in stil grecesc parter + 1 etaj. Am participat la Greek Night- o petrecere greceasca foarte antrenanta cu muzica si dansuri grecesti. Am contactat un ghid vorbitor de limba romana din partea hotelului si am fost intr-o croaziera pe bratul Sithonia cu o corabie foarte frumoasa. Am oprit pe plaja Torones , pe Insula Broastei testoase si in orasul-port Nea Marmara. Totul a fost super. O vacanta foarte reusita !
Recomand Travelplanner: Agentia Travel Planner este o agentie serioasa cu angajati profesionisti si serviabili, atenti la toate cerintele noastre. Suntem foarte multumiti de agentie si suntem clienti fideli. Multumim Travel Planner!
8.7
Un hotel frumos
Mi-a placut hotelul,mancarea foarte buna,personalul amabil.
Recomand Travelplanner: O reecomand tuturor cu caldura.
loading
Cum a fost sejurul tau în Hotel Possidi Paradise?
Adauga o impresie
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Possidi Paradise

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Possidi Paradise?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Possidi Paradise in proportie de 75% si au acordat nota 8.8. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 4 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Possidi Paradise?
Categoria Atmosfera (nota 9.3) si Mancare (nota 9) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Possidi Paradise. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Facilitati (nota 9), Amplasare (nota 8.7), Personal (nota 8.7), Camere (nota 8.5), Calitate / pret (nota 8.3). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Alege perioada si calculeaza pret