TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

11 impresii si pareri Hotel Village Mare Sithonia Grecia. Turisti care au acolo.


8.9
100%
11 impresii
11 impresii
Impresiile Travel Planner (11)
Amplasare
9
Camere
8.6
Mancare
8.9
Personal
9.2
Atmosfera
8.7
Facilitati
8.7
Calitate / pret
9
Impresii pe Hotel Village Mare

11 impresii reale, verificate 100% - Hotel Village Mare

Impresii pe Hotel Village Mare

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
9.9
Deosebit
Totul a fost minunat-mancare, personal(extrem de amabil),plaja, apa marii.O singura mica problema a fost , noaptea, in camerele maisonnette tip B era cald, deoarece la camera de la etaj nu exista un geam .
Recomand Travelplanner: Colaborare foarte buna, rapida .

Arata mai mult

9.4
vacanta reusita
ne-am simtit foarte bine
Recomand Travelplanner: multumitor

Arata mai mult

8.9
f bine
9.4
o vacanta reusita
8.5
O părere bună
Deși amplasat într-o zona care nu dădea mari speranțe, am fost plăcut surprinși de aspectul interior si de personalul foarte amabil.
Recomand Travelplanner: O agenție care își respectă clienții, personal dornic să ajute.

Arata mai mult

9.7
Bravo Travel Planer
Excelent. Mancare buna, camere curate ( in fiecare zi se facea curat in camere), personal amabil.
Recomand Travelplanner: Excelent

Arata mai mult

9.5
a fost o vacanta foarte reusita
7.8
mediocru
Nu este un hotel rau pentru pretul platit. Este curat, dar arata mai mult de 3 stele. Animatia trebuie sa fie imbunatatita (de fapt, trebuie sa fie prezenta mai intai).
Recomand Travelplanner: Colaborarea a decurs fara probleme, n-am ce sa reprosez

Arata mai mult

7.5
se putea mai bine
Bun, dar se putea mai bine. Nu as avea ceva anume de reprosat doar ca ceva nu s-a potrivit. Mancarea ok, animatia pentru copii a fost foarte slaba. Camerele erau curate. Inital am vrut sa mergem la Blue Dolphin dar nu mai erau locuri.
Recomand Travelplanner: Mi-a placut ca raspund repede la solicitari.

Arata mai mult

9.3
O experienta placuta
Foarte curat, s-a facut curatenie in fiecare zi, mancarea este deosebita, foarte gustoasa, multa, nu prea s-a repetat si personalul a fost foarte amabil. Ambele piscine foarte curate, barul bine aprovizionat. Am ajuns la ora 16 ora locala, cazarea a durat 10 minute cred; foarte eficient si eficace am ajuns in camera pe care o rezervasem. Plaja este la 5 minute de mers pe jos, micuta dar marea albastra compenseaza totul. Sunt zone cu pietre dar putin mai in larg este un nisip fin. Recomand Village Mare celor care doresc liniste, familiilor cu copii...este inghetata si suc la discretie :)
Recomand Travelplanner: E a doua oara cand apelez la serviciile agentiei si am fost iarasi multumita. Noi ne-am decis cam greu dar d-ra de la agentie a fost foarte rabdatoare cu noi. Ne-a trimis repede mai multe oferte din locatii diferite si ne-a ajutat cu informatii despre destinatii.

Arata mai mult

8.9
O experienta placuta
Foarte curat, s-a facut curatenie in fiecare zi, mancarea este deosebita, foarte gustoasa, multa, nu s-a repetat si personalul a fost foarte amabil. Ambele piscine foarte curate, barul bine aprovizionat. Am ajuns la ora 16 ora locala, cazarea a durat 10 minute cred; foarte eficient si eficace am ajuns in camera pe care o rezervasem. Plaja este la 5 minute de mers pe jos, micuta dar marea albastra compenseaza totul. Sunt zone cu pietre dar putin mai in larg este un nisip fin. Recomand Village Mare celor care doresc liniste, familiilor cu copii... este inghetata si suc la discretie :)
Recomand Travelplanner: E a doua oara cand apelez la serviciile agentiei si am fost iarasi multumita. Noi ne-am decis cam greu dar d-ra de la agentie a fost foarte rabdatoare cu noi. Ne-a trimis repede mai multe oferte din locatii diferite si ne-a ajutat cu informatii despre destinatii.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Village Mare

Intrebari frecvente despre Hotel Village Mare

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Village Mare?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Village Mare in proportie de 100% si au acordat nota 8.9. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 11 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Village Mare?
Categoria Personal (nota 9.2) si Amplasare (nota 9) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Village Mare. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Calitate / pret (nota 9), Mancare (nota 8.9), Atmosfera (nota 8.7), Facilitati (nota 8.7), Camere (nota 8.6). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Alege perioada si calculeaza pret