Rezerva ofertele din colectia verii. Prinzi reduceri pana la -40% si intri in cursa pentru 11 tone de benzina

vezi detalii
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

7 impresii si pareri Marmaris Turcia. Recenzii si review-uri 2024. Am fost acolo.


9.9
100%
7 impresii
7 impresii
Impresiile Travel Planner (7)
Plaja
9.2
Masa
10
Atmosfera
10
Agrement
10
Impresii Marmaris, Turcia

7 impresii reale, verificate 100%

Impresii Marmaris, Turcia

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
10.0

Vacanta Turcia marmaris

Hotel Pasa beach curat, camere mari, spațioase. Schimbat dilnic prosoape, amplasarea excelenta...zona frumoasa..și munte și mare în același loc. Personal amabil, mâncare buna pentru toate gusturile...piscina curata, mare, animație. Minunat!

Arata mai mult

SORA ·
9.9

Vacanta Turcia Marmaria

A fost al doilea an la Pasa Beach Hotel Marmaria, un hotel foarte frumos, conditii f bune,personal foarte ok si o zona perfecta. Pt noi Marmaris este o statune de suflet.

Arata mai mult

Ady ·
10.0

Vacanta Pasa Beach Hotel Marmaris

Superbă locația,plaja,mâncarea diversificată muuuultă și diversificată! Orașul curat, portul superb(mai ales noaptea).Camera impecabilă, curățenie și schimbat prosoape zilnic.De vis! Totul excelent! Recomand sporturile acvatice si plimbarile cu vapoarele!

Arata mai mult

Mihaita ·
10.0

Calitate/pret: excelent

Totul la superlativ! Amplasare,camere,personal,atmosfera,facilitati si mai ales mancarea diversificata: peste(somon),vita,miel,pui,etc..

Arata mai mult

Adriana ·
9.7

Vacanta Turcia Marmaris

Un Hotel foarte frumos,elegant, camera foarte frumoasa,ac,curatenie aproape zilnica,personalul foarte ok, minusuri ar fi ca se ocupa sezlongurile la piscina de dimineata si nu e nimeni aproape acolo pana pe la 10. In rest o vacanta frumoasa la Pasa Beach Hotel.

Arata mai mult

Dohot ·
10.0

MINUNAT,FANTASTIC,EXCELENT!

Recomand din suflet acest hotel,tuturor turistilor dvs.Totul la superlativ,amplasare,camere,personal,atmosfera,mancare(nota 20+),calitate/pret...fantastic,excelent.

Arata mai mult

MIHAITA ·
8.7

Vacanta Turcia-Marmaris

Ca și amplasament hotelul se afla intr-o zona superba dar au fost ceva inconveniente și anume:camera mica(desi era pt 3 adulti),mobilier foarte vechi,gresia pe jos desprinsa,plaja plina de mucuri de țigară și ambalaje ,șezlongurile f vechi și murdare,sucurile și berea se dădeau doar de la bar și stăteai la coada pt un pahar de suc sau bere(totuși am plătit aproape 2000 euro) ceea ce mi s-a părut de tot rasul la allinclusive plus. Au fost și parti bune cum ar fi:marea curata și peisajul superb,mâncarea grozava,personal amabil,se făcea curat în fiecare zi,parcare asigurata.

Arata mai mult

Perjoiu ·
loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.