Ultima zi! Rezerva azi la super hotelurile GRIFID si prinzi pana la -30% + poti prelungi cu 1 noapte gratis (platesti mai tarziu)

vezi ofertele
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

6 impresii si pareri Marmaris Turcia. Recenzii si review-uri 2024. Am fost acolo.


9.0
89%
6 impresii
6 impresii
Impresiile Travel Planner (6)
Plaja
9.2
Masa
10
Atmosfera
10
Agrement
10
Impresii Marmaris, Turcia

6 impresii reale, verificate 100%

Impresii Marmaris, Turcia

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
10.0

Vacanta Turcia marmaris

Hotel Pasa beach curat, camere mari, spațioase. Schimbat dilnic prosoape, amplasarea excelenta...zona frumoasa..și munte și mare în același loc. Personal amabil, mâncare buna pentru toate gusturile...piscina curata, mare, animație. Minunat!

Arata mai mult

SORA ·
9.9

Vacanta Turcia Marmaria

A fost al doilea an la Pasa Beach Hotel Marmaria, un hotel foarte frumos, conditii f bune,personal foarte ok si o zona perfecta. Pt noi Marmaris este o statune de suflet.

Arata mai mult

Ady ·
10.0

Vacanta Pasa Beach Hotel Marmaris

Superbă locația,plaja,mâncarea diversificată muuuultă și diversificată! Orașul curat, portul superb(mai ales noaptea).Camera impecabilă, curățenie și schimbat prosoape zilnic.De vis! Totul excelent! Recomand sporturile acvatice si plimbarile cu vapoarele!

Arata mai mult

Mihaita ·
10.0

Calitate/pret: excelent

Totul la superlativ! Amplasare,camere,personal,atmosfera,facilitati si mai ales mancarea diversificata: peste(somon),vita,miel,pui,etc..

Arata mai mult

Adriana ·
9.7

Vacanta Turcia Marmaris

Un Hotel foarte frumos,elegant, camera foarte frumoasa,ac,curatenie aproape zilnica,personalul foarte ok, minusuri ar fi ca se ocupa sezlongurile la piscina de dimineata si nu e nimeni aproape acolo pana pe la 10. In rest o vacanta frumoasa la Pasa Beach Hotel.

Arata mai mult

Dohot ·
10.0

MINUNAT,FANTASTIC,EXCELENT!

Recomand din suflet acest hotel,tuturor turistilor dvs.Totul la superlativ,amplasare,camere,personal,atmosfera,mancare(nota 20+),calitate/pret...fantastic,excelent.

Arata mai mult

MIHAITA ·
loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.