TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Mercury Sunny Beach Bulgaria. Turisti care au fost acolo.


8.4
50%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
9
Camere
8
Mancare
8
Personal
9
Atmosfera
8.5
Facilitati
7.5
Calitate / pret
9
Impresii pe Hotel Mercury

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Mercury Sunny Beach, Bulgaria

Impresii pe Hotel Mercury

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
9.5

Bună

Preț raportat la calitate
Recomand Travelplanner: Excelent

Arata mai mult

8.5

Sub asteptari

Hotelul este vechi,nu de 4 stele.2 stele spre 3.Camerele executive in care am stat si se afla la etajul 4,sunt renovate,dar cu acelasi mobilier vechi.Nu sunt izolate aproape deloc fonic.Miros de canal in camera 433.Maxim 50 de sezlonguri, la piscina pentru 120 camere!!!!!!Am cerut sezlonguri,dar ni s-a spus ca nu mai sunt.Nu au plaja proprie la mare.Esti obligat de fapt sa faci plaja contra cost la malul marii. Gaseai ce sa mananci,dar nu foarte diversificat.Parcare cu plata:12 leva pe noapte.
Recomand Travelplanner: Nu este prima oara cand plec cu Travel Planer.Totul ok,cu o mica "neintelegere":mi s-a transmis de la agentie ca daca ajungem pana in ora 12 intram cu pranz si iesim cu mic dejun.Am ajuns la 11:30,dar receptionerul ne-a transmis sa revenim in jurul orei 14 pentru cazare si ca se intra cu gustare si se iese cu pranz...Am fost cazati la 13:40.Pentru acest fapt dau nota 9 la comunicare.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Mercury Sunny Beach, Bulgaria

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Mercury?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Mercury in proportie de 50% si au acordat nota 8.4. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Mercury?

Categoria Amplasare (nota 9) si Personal (nota 9) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Mercury. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Calitate / pret (nota 9), Atmosfera (nota 8.5), Camere (nota 8), Mancare (nota 8), Facilitati (nota 7.5). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.