TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

7 impresii si pareri Notos Deluxe Suites Thassos Grecia. Turisti care au acolo.


8.9
100%
7 impresii
7 impresii
Impresiile Travel Planner (7)
Amplasare
8.8
Camere
9.2
Mancare
8.4
Personal
9.4
Atmosfera
8.7
Facilitati
9
Calitate / pret
9
Impresii pe Notos Deluxe Suites

7 impresii reale, verificate 100% - Notos Deluxe Suites

Impresii pe Notos Deluxe Suites

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
9.3
Vacanta Notos Deluxe Suites
Totul a fost foarte bine,recomand acest hotel (suites) dar camera nu a fost cea pe care am cerut-o (cu privire la piscina)inca de la avansul platit in ianuarie.Recomand.
Recomand Travelplanner: =

Arata mai mult

9.7
Vacanta Thassos
Un hotel extraordinar,cred ca e singurul hotel din Grecia care arata exact ca in poze cand te cazezi. O experienta de repetat:)
Recomand Travelplanner: Recomand cu mare drag aceasta companie. Am hotarat sa plecam in vacanta luni dimineata si pana la ora 16 deja aveam rezervarea facuta,marti eram deja in Grecia cazati. Multumim pentru promptitudine.

Arata mai mult

8.9
O vacanta placuta
Camerele deosebite. Un minus faptul ca nu au un carucior pentru transportul bagajelor. Mergi cca100-150 m tarand de bagaje. Mancarea saraca in diversitate. Personalul deosebit de placut si profesional.
Recomand Travelplanner: O agentie in care am incredere.

Arata mai mult

7.3
Eu
Buna
Recomand Travelplanner: Ok

Arata mai mult

9.7
Liniste,relax,curatenie
In hotel este curatenie,liniste, la masa nu foarte diversificat dar gustos, in general este foarte bine.
Recomand Travelplanner: Excelent

Arata mai mult

9.7
Al 2lea an la Astir Notos
Este al 2lea an cand venim la Astir Notos, si de aceasta data am ales Notos Deluxe Suites, si a fost o alegere foarte inspirata. Diferenta in Astir Notos si Notos Deluxe Suites sunt in primul rand camerele, mai mari, mult mai bine finisate si foarte dotate. Am avut si o mini bucatarie dotata cu tot ce am avut nevoie, lucru care ne-a ajutat deoarece am fost in concediu si cu fetita. Hotelul este amplasat la iesire din Potos, si putin peste mana daca doresti sa faci o plimbare prin statiune pe jos, dar compenseaza prin ce ofera. Personalul este foarte ok, serviabil si atent la nevoile tale. Unul din ospatari este roman. Anul acesta nu s-a mai organizat o seara greceasca din pacate... nu stiu motivul, dar anul trecut a iesit foarte frumos. Masa se serveste in cladirea principala, Astir Notos, care este la cca. 200m de complexul Notos Deluxe Suites. Parcarea de la Notos Deluxe Suites este subdimensionata, doar 5 locuri in fata complexului pt. 12 camere, dar am putut parca in fata cladirii principale Astir Notos pe un teren cu maslini. Per total a fost o vacanta foarte reusita si vom mai reveni si pe viitor.
Recomand Travelplanner: Este al 4lea an in care alegem Travel Planner ca si agentie cu care mergem in concediu. Foarte multumit de serviciile acestora si de sfaturile primite in momentul alegerii vacantei. O recomand pe. dna. Mihaela Miu, tot timpul mi-a oferit cele mai bune oferte, potrivite nevoilor mele.

Arata mai mult

8.5
vacanța
curat
Recomand Travelplanner: bună

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Notos Deluxe Suites

Intrebari frecvente despre Notos Deluxe Suites

Care este impresia generala despre hotelul Notos Deluxe Suites?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Notos Deluxe Suites in proportie de 100% si au acordat nota 8.9. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 7 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Notos Deluxe Suites?
Categoria Personal (nota 9.4) si Camere (nota 9.2) sunt cele mai apreciate la hotelul Notos Deluxe Suites. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Facilitati (nota 9), Calitate / pret (nota 9), Amplasare (nota 8.8), Atmosfera (nota 8.7), Mancare (nota 8.4). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Alege perioada si calculeaza pret