TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Impresii si pareri Portes Lithos Luxury Resort Kassandra Grecia. Turisti care au acolo.


9.6
100%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
9.5
Camere
9.5
Mancare
9.5
Personal
10
Atmosfera
10
Facilitati
9.5
Calitate / pret
9.5
Impresii pe Hotel Portes Lithos Luxury Resort

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Portes Lithos Luxury Resort Kassandra, Grecia

Impresii pe Hotel Portes Lithos Luxury Resort

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Kassandra Grecia
9.5

O vacanță reușită!

Hotelul foarte bine amplasat, pe plaja, curat, acces lejer atât la piscina cât și la plaja. Piscina foarte mare. Personal foarte drăguț, amabil. Ași repeta vacanța cu plăcere!
Recomand Travelplanner: S-au implicat în rezolvarea tuturor situațiilor imprevizibile.

Arata mai mult

7.5

Vacanta minunata

Experienta familiei noastre la Portes Lithos a fost de toate cele 5*! Cateva detalii: Personalul - amabil prietenos, discutiile se purtau in limba engleza; Masa - delicioasa, variata, cu posibilitatea de a comanda mancare pentru bebelusi; Cazarea - curat, aranjat cu gust; Destinatia - ok, dar i-am acordat nota 9/10 pentru amplasarea destul de departe de vreo localitate; Pachetul all-inclusive: mese 3/zi, sendvisuri, bauturi racoritoare, fructe, inghetata servite la pool-bar intre mesele principale, hidrobicicleta max 30 min/camera/zi, mini-bar suplimentat zilnic. Masuri anti-COVID: La modul general, turistilor nu li se impunea purtarea mastilor de protectie si/sau a manusilor. Aceste mijloace de protectie erau aplicate doar personalului hotelului. La modul particular: - paravane de pexiglass la receptie; - dezinfectanti amplasati peste tot (in lobby, la intrarea in restaurant, la pool-bar, in camere); - mijloace de protectie pentru personalul hotelului (masti chirurgicale, masti transparente din sticla securizata, echipament complet pentru personalul de curatenie); - in restaurant: in afara de dezinfectantii mentionati mai sus, mancarea se servea de catre ospatari desemnati pentru fiecare zona, si anume: la bucataria calda si rece + deserturi, fructe turistul arata/spune ce doreste si ospatarul ii pune in farfurie mancarea, salatele ambalate individual cu folie de protectie, tacamurile la fel ambalate si sigilate in hartie, painea servita in cosulete acoperite, bautura servita la masa conform dorintei turistului; - in camere: curatenie zilnic, prosoape schimbate la fel zilnic (inclusiv prosoapele de plaja). In concluzie: o vacanta reusita, linistita (in contextul pandemiei, cuvantul "aglomerare" nu isi are loc). PS: Observatie de luat in considerare pentru agentia de turism: la check-in am fost taxati suplimentar cu un fel "taxa COVID" in valoare de 4 Euro/camera/noapte, cica pentru sustinerea guvernului grec. Nu am intrebat detalii, dar am fi apreciat o informare din timp privind acest aspect.
Recomand Travelplanner: Nu am ce sa reprosez, totul a fost in regula!

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Portes Lithos Luxury Resort Kassandra, Grecia

Intrebari frecvente despre Hotel Portes Lithos Luxury Resort Kassandra, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Portes Lithos Luxury Resort?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Portes Lithos Luxury Resort in proportie de 100% si au acordat nota 9.6. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Portes Lithos Luxury Resort?

Categoria Personal (nota 10) si Atmosfera (nota 10) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Portes Lithos Luxury Resort. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Amplasare (nota 9.5), Camere (nota 9.5), Mancare (nota 9.5), Facilitati (nota 9.5), Calitate / pret (nota 9.5). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.