Hoteluri all inclusive Athos, Grecia 2021

we plan,
you love
Hoteluri all inclusive Athos
Filtrare rezultate
Reseteaza
Adauga
Alerta de pret
Numarul de stele
Cele mai populare
Statiuni
Oferte
Tip masă
3 hoteluri
Filtrare
Athos All Inclusive
Favorit
30%
Xenios Theoxenia Hotel !
Athos
- Vezi pe hartă
50% / 8 impresii
Hotel Theoxenia face parte din lantul Xenios Ventures Hotels si este situat pe plaja, intr-una dintre cele mai frumoase zone din Halkidiki. Hotelul respecta arhitectura monastica si este amplasat la iesirea din Ouranopoli, fostul sat de pescari din peninsula, acesta ofera o superba priveliste catre marea albastra si catre Muntele Athos. Hotel Theoxenia este alegerea potrivita pentru o vacanta minunata la malul Marii Egee la tarife avantajoase. In imediata apropiere veti gasi o multime de cafenele cu cafea delicioasa greceasca, taverne ce servesc preparate cu fructe de mare proaspete si baruri.
De retinut: Pe plaja, Bar pe plaja, Family club, Kids club, Experiente SPA, Piscina exterioara, Hotel de lant,
Reducere
Early booking
30%
Anulare superflexibila.
Poti plati in rate!
vacante intre 30.04 - 30.09 rezervari pana la 30.04
30% intre 30.04 - 30.09
Expira: 30.04
Favorit
15%
Hotel Akrathos Beach !
Athos
- Vezi pe hartă
100% / 5 impresii
Complexul Akrathos Beach este amplasat pe plaja, construit in stilul monastic specific zonei si inconjurat de maslini, ofera o vedere spectaculoasa catre marea Egee, insula Ammouliani dar si catre muntele Athos. Hotel Akrathos Beach este pozitionat la 2 km de satul Ouranoupoli, pe bratul Athos, 110 km de Salonic si reprezinta o alegere excelenta pentru petrecerea unei vacante reusite, intr-un cadru natural unic in peninsula Halkidiki. Hotelul a fost renovat si reclasificat la 4 stele in anii 2016-2017.
De retinut: Favorit Travel Planner, Pe plaja, Bar pe plaja, Family club, Kids club, Animale de companie, Piscina exterioara,
Reducere
Early booking
15%
Anulare superflexibila.
Poti plati in rate!
vacante intre 01.06 - 30.09 rezervari pana la 30.04
15% intre 01.06 - 30.09
Expira: 30.04
Favorit
Aristoteles Holiday Resort & Spa
Athos
- Vezi pe hartă
80% / 5 impresii
Complexul Aristoteles Holiday Resort este construit sub forma unui amfiteatru, cele noua cladiri in care sunt dispuse camerele fiind situate la o distanta variabila fata de plaja intre 50m -500 m. Complexul este situat la 3 km de Ouranoupolis pe bratul Athos din Halkidiki, face parte din lantul Suneo Club si este amplasat intr-o locatie deosebita, pe malul marii, ocupand o suprafata de aproximativ 45.000 mp. Complexul se remarca prin peisaj superb, numeroase servicii pentru copii, printre care si tobogane cu apa, dar si facilitate si servicii de buna calitate.
De retinut: Favorit Travel Planner, Pe plaja, Bar pe plaja, Family club, Kids club, Experiente SPA, Piscina exterioara,
Oferta în curs de actualizare

Favorite